Sanader promptno odgovorio Mireli Ahmetović: “Komesarka se nastavlja sramotiti”

0

HDZ-ov Ante Sanader reagirao je na izjavu Mirele Ahmetović, koja je HDZ optužila da se “koristi spinanjem kako bi skrenuo pozornost s izdaje nacionalnih interesa koju provodi Plenković”.

“Komesarka se nastavlja sramotiti. Jučer je promptno stala u zaštitu Milanovićevih i Putinovih mališana, a danas po zadatku prepisuje njihove PR splačine. Očito se slaže s Mostovim tezama da “Putin širi kršćanstvo” po Ukrajini i da “Ukrajinci ubijaju sami sebe”. Dolje USA imperijalisti i EU, živio ruski plin! Najpristojnije što možemo, iznova joj poručujemo da neće u korist tuđih interesa uspjeti spriječiti proširenje LNG terminala na Krku, kao što nije uspjela ni njegovu izgradnju. Pa makar se opet “bacala pod bager”!”, poručio je Sanader na Facebooku.

Podsjetimo, Ahmetović je na Facebooku, među ostalim, napisala:

“HDZ je opet u potkapacitiranom naletu spinanja kako bi skrenuo pozornost s izdaje nacionalnih interesa koju provodi pod Andrejom Plenkovićem. Crtanju meta na čelo oporbenih političara ovih dana pridružili su se i neki “neovisni” analitičari. Što me ne čudi, miris novca je snažan.”

Javno je pozvala Plenkovića da “s ministrom Filipovićem i državnim tajnikom Milatićem, s viceguvernerom HNB-a Ćorićem, publikom po njihovom izboru, na bilo kojem mediju i u bilo koje vrijeme (moderatori mogu biti i “neovisni” analitičari) na debatu oko plutajućeg LNG-a”.

“Vrlo rado ću ih sama poraziti i dokazati da sam zalaganjem za izgradnju kopnenog LNG-a od samog početka bila u pravu”, napisala je Ahmetović.