KUJUNDŽIĆ: ČESTITAM 22. LIPNJA HRVATSKU POBJEDU NAD TURCIMA

0
Foto: Facebook

Poznati zagrebački HDZ-ovac je poslao znakovitu čestitku vezanu za današnji datum. Njegovu objavu na Facebooku prenosimo u cijelosti:

ČESTITAM 22. LIPNJA. HRVATSKU POBJEDU NAD TURCIMA!

Bitka u Sisku, 1593. preokrenula je svoj tijek na stranu Hrvata, nakon čega su Turci počeli slabiti i gubiti svoja uporišta u Hrvatskoj!

Jedan drugi instant i identičan datum nema nikakve veza s borbom Hrvata a to je šuma Brezovica i lažna priča, koja pak nema veza sa borbom hrvatskih partizana, u Dalmaciji i posebno u Istri, čiju je otpor s narodom predvodilo hrvatsko svećenstvo, čija e borba bila usmjerena protiv talijanskih fašista i njihovih saveznika četnika i to treba naglasiti. Brezovica s tim veza nema.

Ta klatež i bežanija šumskih duhova, kukavica i lažni antifašisti, pretvoriše se sa svojom komandantom, miljenikom današnjih struktura vlasti, mega ubojicom Titom, u najokrutnije zločince i to po svršetku rata 1945-te na ovamo. Ubijajući nevine ljude građane i razoružane vojnike, na Križnim putevima, na najmonstruoznije načine, kakav ljudskoj vrsti ne bi trebao pasti na pamet. To je prava istina koja je trajno upisana u povijest i historiografiju, čim su stekli jedini mogući naziv i “epitet” za sebe, ZLOČINCI! – napisao je Kujundžić

Ivica R.