LAUC: Sada me u medijima Vlatka Pokos proziva da sam “šarlatan i sramota znanstvenog savjeta”. To je to! Kraj! Motaj kablove! Niže od ovoga valjda ne može…

0
Foto: snimka zaslona YouTube

Znanstvenik Gordan Lauc tvrdi da su se njegova predviđanja o razvoju pandemije pokazala puno točnijim od analiza njegovih oponenata Rudana, Štagljara, Lenharda i Bana. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Kada u krajnjem očaju protivnik naoružava djecu i šalje ih na prvu liniju, znate da je rat dobiven, iako će nažalost puno te nikome krive djece nastradati.Krajem prošle godine moje stavove da nam nisu potrebne najstrože mjere i da nije strašno što se virus u određenoj mjeri širi tijekom ljeta kroz mlađu populaciju napadali su Rudan, Štagljar, Lenhard, Ban.

Sve redom ugledni znanstvenici čije mišljenje poštujem i bilo mi je žao što se ne slažemo. Vrijeme je pokazalo da su naše analize (koje je u najvećem dijelu radio Nenad Bakic) ipak bile puno bolje od njihovih, da stroge mjere više štete, nego što koriste i da je zero-covid strategija pogrešna. Zapravo moram se ispraviti, njihovih “analiza” nije niti bilo, već su samo ponavljali ono što je na globalnoj razini plasirao pandemijski marketing.

U drugom valu napada pandemijskog marketinga oni su svi mudro šutjeli, a u prvim redovima su bili neki mladi “znanstvenici” koji do sada nisu ništa napravili i za koje nitko nikada nije niti čuo, a zapamtili smo ih samo po nadimcima Tjesteninko, Mahunarka, Slanutak i slično. Tada je već bilo jasno da se radi samo o pandemijskom marketingu i da ih treba samo ignorirati.Posljednji val pandemijskog marketinga nadišao je čak i djecu vojnike iz 1945. Sada me u medijima Vlatka Pokos proziva da sam “šarlatan i sramota znanstvenog savjeta”. To je to! Kraj! Motaj kablove! Niže od ovoga valjda ne može…

Djeca su elitni vojnici u usporedbi s ovim najnovijim regrutima pandemijskog marketinga.No nemojte se dati zavarati. Ipak može i gore. Ako buncanje random osobe poput Vlatke Pokos završi u naslovima u novinama, sljedeći korak su falsifikati, fotomontaže i slične stvari. Već sam vidio objave da sam seksits, homofob, pećinski pračovjek. Još nedostaju pedofilija, maltretiranje životinja, dilanje droge i slične stvari… S nestrpljenjem iščekujem što će sada smisliti i ima li još netko tko ne vidi što se događa”, piše Lauc.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here