Friday, September 17, 2021
HomeVijestiSvijetLudilo iz Srbije: Milanović je podrijetlom Srbin, isto vrijedi i za Antu...

Ludilo iz Srbije: Milanović je podrijetlom Srbin, isto vrijedi i za Antu Pavelića.

Saša Radulović srbijanski je ‘oporbeni’ političar rođen u Bihaću 7. lipnja1965. Predsjednik je Udruge i Pokreta „Dosta je bilo“. Bio je ministar privrede Republike Srbije u vladi Ivice Dačića.

U jeku prijepori oko Nikole Tesle i mogućeg pojavljivanja istog na novčanicama Eura Radulović se oglasio na Facebooku i “sve nam objasnio”.

Akoo je sva “oporba” u Srbiji ovakva trebati će generacije dok se ta država unormali, budući znamo tko je pozicija u Srbiji.

EVO ŠTO JE NAPISAO:

“Naravno, Tesla je bio Srbin, baš kao i 91 član obitelji Tesla koji su ubijeni u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj. A to što su Srbi i Nikola i cijela njegova obitelj poveznica je sa Srbijom, jer je Srbija matica svih Srba.

Tesla je rođen kao Tesla u Lici. U to vrijeme Hrvatska nije postojala. Nažalost, Hrvatsku je stvorio kralj Aleksandar Karađorđević nakon 1918. godine.

Da kralj nije stvorio Jugoslaviju, ali ako je slušao vojvodu Mišića i ojačao Srbiju, u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj ne bi bilo genocida, ne bi bilo komunizma, ne bi bilo Hrvatske, i to onog dijela gdje su Tesla, Lika a rođeni Slavonija i Dalmacija bili bi dio države Srbije.

Inače, u svim tim srpskim provincijama, Lici, Slavoniji, Dalmaciji, Istri, Hercegovini, Bosni uvijek je živio jedan narod: Srbi.

Tijekom Mletačke Republike značajan dio tog naroda prihvatio je katoličku vjeru. Za vrijeme Osmanskog carstva, značajan dio tog naroda prešao je na islam. Ali sve do 19. stoljeća svi su znali da Srbi govore sami za sebe.A onda je došla Austro-Ugarska, koja je, osim što je promijenila vjeru stanovnika, krenula u izmišljanje novih naroda, kako bi ih odvojila od matice.

Dakle, preci Zorana Milanovića, prije dolaska Beča, bili su pravoslavci i govorili su za sebe kao Srbi. Nažalost, isto vrijedi i za Antu Pavelića.

U 19. stoljeću politika Beča počinje od katoličkih Srba činiti poseban narod, od Hrvata, a muslimanski Srbi od Bošnjaka od posebnog naroda. U to vrijeme, krajem 19. stoljeća, Beč je krenuo u stvaranje potpuno nove nacije: Albanaca.I tako je ostalo do danas.

Najnoviji projekt zove se: Crnogorcima. Zašto razgovarati o ovome danas? Jer na kraju, ljudi imaju pravo sebe nazivati ​​kako god im padne na pamet.

Po želji ih se može nazvati i Marsovcima. Ali oni ne mogu prepisivati ​​povijest. Ne mogu promijeniti način na koji su se njihovi preci izjašnjavali i ne mogu od Tesle napraviti Hrvata.

Jer ako se danas ne usprotivimo tome, jedna će generacija čovječanstvo misliti da je Tesla bio Hrvat.

Na našu nesreću, za razliku od svih novokomponiranih naroda pod dirigentskom palicom iz Beča i Berlina na ovom području, samo je u Srbiji primijećen autošovinizam.

Dakle, novine Danas, čiji je vlasnik ujedno i vlasnik N1 i Nove S, pomažu Milanoviću u prisvajanju Tesle. A to je naš najveći neprijatelj.

Kod kuće. Jerr onaj tko je rekao Gandhiju: tvoj najveći neprijatelj nije okupator, već tvoj sunarodnjak kad hrani okupatora.

Što je previše, previše je” – napisao jje Radulović na ćiriilici, što smpreveli za potrebe objave na našem portalu.

DP/foto : Facebook

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments