LUKA MIŠETIĆ: POSTOJE DOKAZI DA JE KOLONU BOMARDIRALO SRBIJANSKO ZRAKOPLOVSTVO

  0
  Foto: Screenshot

  U nekoliko Twittova o srbijanskim optužnicama koje nitko nije vidio poznati odvjetnik Lula mišetić je demantirao i pokopao sve što dolazi s istočnih strana na temu bombardiranja srpske vojničko civilne kolone u BiH,

  “Tvrdi @natasakandic da postoje “nepobitni dokazi” da je Hrvatsko ratno zrakoplovstvo bombardiralo izbjegličku kolonu. Gdje su ti dokazi? Žarko Puhovski je u Haagu svjedočio da je HHO utvrdio da je srpsko ratno zrakoplovstvo bombardiralo tu izbjegličku kolonu:

  “I prije nego što se zapitate, “zašto bi Srbi bombardirali vlastite izbjeglice?”: Aleksandar Vučić je priznao da su srpski dužnosnici 1990-ih ubijali Srbe na Kosovu u operacijama “false flag” (lažne zastave):” – navodi dalje Mišetić u slijedećem Twittu

  Haško tužiteljstvo je istraživalo ovaj incident 15 godina, gospođo Kandić, i s punom odgovornošću mogu reći da NIKAD nisu uspjeli dostaviti niti jedan dokaz da je Hrvatsko ratno zrakoplovstvo odgovorno. Stoga vas molim da objavite svoje “nepobitne dokaze”, @natasakandic. Hvala.

  Dostavljam vam i ovo, @natasakandic. Izjava srpskog svjedoka koji je bio u koloni izbjeglica. Svjedoči da je vidio srpski helikopter u zraku, neidentificirani MIG, srpske rakete na zemlji, a među ljudima se šuškalo da je riječ o srpskom MIG-u. Gdje su vaši “nepobitni dokazi”? – zaključuje Mišetić  Anita M.