23/06/21

Makarska: Sudarila se dva Audija iz Plenkovićeve pratnje. Vozaču koji je skrivio nesreću izdan prekršajni nalog

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Neposredno prije jučerašnjeg dolaska u Makarsku dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala dva vozila iz pratnje premijera Andreja Plenkovića, doznaje portal Makarska Danas.

Nezgoda se dogodila pred ulazom u Makarsku o čemu svjedoče i fotografije koje smo dobili, a kako smo doznali sve je, srećom, prošlo samo s materijalnom štetom. Oštećeni audi tijekom jučerašnjeg popodneva bio je parkiran kod benzinske pumpe na ulazu u grad.
 

Kako je za Makarska Danas potvrdila PU splitsko-dalmatinska, nezgoda s materijalnom štetom se dogodila u 11:53 sati, u Krvavici na kolniku državne ceste D-8. Prouzročio ju je vozač audija zagrebačkih registracijskih oznaka, prometujući južnom trakom u smjeru istoka, a zbog nedržanja dovoljnog razmaka je prednjim dijelom udario u iduće vozilo u koloni. Vozaču je izdan prekršajni nalog.

Do informacije je li u jednom od vozila koja su se sudarila bio premijer ili netko od njegovih suradnika, portal Makarska Danas nije mogao doći.

dp/ foto:Makarska danas

- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

INDIJSKI IZBORNIK NAHVALIO HRVATSKU IGRU PROTIV ŠKOTSKE: Ovako rasterećeni možemo do kraja

Hrvatska nogometna reprezentacija pobjedom 3:1 nad Škotskom, u zadnjem kolu D skupine Eura, osigurala je plasman u osminu finala....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img