Martina Dalić na čelu Podravke. Plenković se dogovorio s mirovinskim fondovima.

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Mirovinski fondovi i hrvatska vlada postigli su dogovor da upravljanje Podravkom preuzme bivša potpredsjednica Vlade Martina Dalić. Doznaje to Večernji list iz upućenih izvora.

Odluka bi trebala biti donesena na sjednici Nadzornog odbora Podravke koja je zakazana za srijedu. Martina Dalić dolazi na to mjesto s čvrstom podrškom premijera Andreja Plenkovića, koji joj, po svemu sudeći, ipak nije ostao dužan nakon što se Dalić, zbog kritika o netransparentnosti odluka o restrukturiranju Agrokora šutke povukla sa dužnosti.

Imenovanje će biti na godinu dana, koliko još traje mandat postojećim članovima uprave Podravke, a o veljači 2022 trebala bi uslijediti potvrda punog petogodišnjeg mandata. Nakon smrti Marina Pucara iz fondovske su industrije kao ‘prirodnog’ nasljednika predlagali svog financijaša Davora Doku, lokalne su vlasti imali svoje favorite, no na kraju presudio je, očito, premijer koji na čelo Podravke stavlja osobu u koju ima veliko povjerenje.

dp:foto screenshot

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Vidović Krišto i Vrkljan o dolasku Pupovčevih birača, koroni i testovima..

PISMO PLENKOVIĆU ZBOG NJEGOVOG PRIVILEGIRANJA PUPOVČEVIH BIRAČA I DISKRIMINIRANJA HRVATSKIH I EU GRAĐANA Poštovani gospodine Plenkoviću, Sa zaprepaštenjem smo primili vijest...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img