13 C
Split

Masterclass u Splitu: DJ-evi se pripremaju za novu sezonu

Must Read

Ne bojte se postati DJ, bez obzira na godine! Moto je to dvodnevnog DJ Masterclassa održanog u Splitu gdje su polaznici uz puno praktičnog dijela učili o DJ industriji. 

Posljednjih godina vrlo aktivni DJ Matthew Bee iz agencije Cosmic Production bio je mentor dvodnevnog događanja u splitskom hotelu Briig na Bačvicama gdje se doslovno pokazalo  mogućim da ‘u petak legnete kao Ana, a u ponedjeljak se probudite kao DeeJay Annae’.

– Ovom DJ Masterclassu mogu pristupiti svi bez obzira na spol ili dob. Nikad nije kasno postati DJ. I ja sam tek u svojim četrdesetima počeo profesionalno se baviti “puštanjem muzike” tako ukoliko vas je corona kriza natjerala da razmislite o alternativnim poslovima zašto ne biste pokušali biti DJ?! – kazao je predavač Dj Matthew Bee.

Događanje na splitskim Bačvicama popratile su i vodeće tvrtke iz ovog sektora, Bose i Pioneer DJ, a polaznici su stjecali znanja o DJ industriji, tehnikama miksanja i svemu što im može pomoći u građenju DJ statusa.

Osim DJ Matthew Bee-ja gosti predavači bili su Ivan Boban, koji je govorio o važnosti interneta i društvenih mreža u ovoj profesiji, te radio legenda Željko Maretić koji je govorio o ulozi DJ-a na radio postajama.

Na kraju drugog dana organizirana je i prezentacija te workshop i to hrvatska ekskluziva Bose L1 PRO zvučnika kao i Pioneer CDJ 3000 playera. Ta je radionica bila otvorenog tipa gdje su prisustvovali mnogi DJ-evi i glazbenici.

Na žalost broj posjetitelja je bio ograničen zbog epidemioloških mjera, pa su mnogi zainteresirani ostali uskraćeni za informacije i radionicu. Cosmic Production je stoga već za svibanj najavio sljedeći DJ Masterclass za kojeg su već počeli primati prijave.

- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

Dragovoljci u vrijeme korone umiru od tumora, a Ministarstvo branitelja i dalje pere ruke kao Poncije Pilat

Kninski branitelj Tomilsav Čolak nedavno je poslao  priopćenje nakon što je na području Šibensko-kninske županije preminuo još jedan dragovoljac...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img