Foto: Snimka zaslona

Iako do predsjedničkih izbora ima još tri godine aktualni predsjednik Milanović dobio je prvog izazivača. Na njegovu stolicu pretendira nitko drugi doli Dražen Keleminec predsjednik Autohtonog HSP-a. Kandidaturu je objavio preko službenog stranačkog YouTube kanala javljajući se iz “nečije kuhinje” u društvu stranačkih kolega.

Uz već viđenu retoriku i poznati vokabular Keleminec je nadodao da će pozdrav “ZA DOM SPREMNI” BITI SLUŽBENI POZDRAV u Hrvatskoj vojsci ako on bude predsjednik.

Što je stvarno na stvari i tko ga je i/ili što ga je nagnalo na ovu najavu kandidature pokazati će vrijeme. Je li u pitanju hvatanje pažnje koje mu u zadnje vrijeme nedostaje, upliv “nekih elemenata sa strane” kojima odgovaraju ovakvi ispadi pokazati će vrijeme.

Sve u svemu Milanović ima prvog izazivača, naravno uz uvjet da kada dođe vrijeme izbora spomenuti Keleminec skupi potreban broj potpisa, što držimo teško izvedivim budući ima skromnu stranačku infrastrukturu koja se broji u desecima ljudi, a kao što znamo potrebno je prikupiti 10 000 potpisa.

Što je sve rekao pogledajte u videu niže: