Milanović: Imam dokument da je ministar kriminalac! Što taj čovjek radi na slobodi?

0
Foto: Snimka zaslona

Zoran Milanović, predsjednik RH, u Petrinji je sudjelovao je u Petrinji na obilježavanju osnutka 2. gardijske brigade “Gromovi’, u vojarni ‘Pukovnik Predrag Matanović’ sudjelovao je na dodjeli beretki pripadnicima 2. mehanizirane bojne “Gromovi i održao govor nakon čega se obratio medijima.

S opširne pressice ovdje smo izdvojili novi oštar napad na ministra obrane Marija Banožića:

“Objavljen je zapisnik do kojeg su došli nakon nekoliko mjeseci iz Ministarstva državne imovine gdje je Banožić maltretirao da prekrše zakon, da udare đonom na materijalne interese Hrvatske… Zauzeo se da im se omogući djelovanje. Ta razina gorljivosti i srčanosti kojom je pristupio. Da smo ’91. bili tako gorljivi, Srbi ne bi došli do Dunava.

Moje pitanje glasi: Što takav čovjek radi na slobodi? Što radi na slobodi, a kamoli u Vladi? Most, SDP, Možemo, tko još, hoćete li otvoriti temu?

Čovjek koji nema ni autoškolu, obračunavao se na neobičan način i tjerao dvije dužnosnice da pogoduju prevarantima. Tu postoji vrlo jasna namjera… Ili je poslovno nesposoban ili je kriminalac. Ovom slučaju prijeti da uđe u kolektivnu zastaru. Taj čovjek napravio je nekoliko takvih stvari”.

“Sada konačno nakon naklapanja imamo dokument da je ministar kriminalac. Sada ćemo šutjeti o tome? Taj je trebao odletjeti prvi! Katastrofa je za Hrvatsku. Moja mama, susjeda, odvjetnici… Razgovarao sam s dva prijatelja, znaju sve. Kriminal, to se tako radi. Taj čovjek je slobodan, član Vlade, netaknut. Ovo su činjenice – gospodo iz Sabora, napadajte. To ne može tako, to nas moralno upropaštava”.

Ivica R.