Momci iz Srbije došli na dogovorenu tučnjavu pa dobili batine, usput im je propao i tajni biznis: imali su oružje, marihuanu, kokain, ali i – lažne Covid potvrde

0
Foto: Ilustracija

Mladić iz Srbije i njegov brat uhićeni su nakon bizarne tučnjave u Austriji, a ispostavilo se da je osumnjičeni prodavao narkotike, ali i lažne potvrde o cijepljenju, prenosi portal Oslobođenje.

Incident u kojem su sudjelovala četvorica muškaraca dogodio se u jednom gradiću u Gornjoj Austriji. Državljanin Srbije, 25-godišnjak koji stanuje u Njemačkoj, sukobio se s 28-godišnjim klijentom, inače državljaninom Austrije, zbog neplaćenih dugova oko prodaje narkotika. Poslije svađe, razmijenili su niz prijetećih poruka i dogovorili se da se nađu i obračunaju, navodi se na  portalu.

Obojica su na sastanak poveli svoju braću. Austrijanac se naoružao praznim pištoljem, a njegov brat bejzbol palicom. Kad su se Srbi pojavili automobilom i s noževima, potegnuli su oružje. Vozač je vidio pištolj i krenuo autom direktno na protivnika. Uspio ga je udariti prednjim dijelom te ga je vukao nekoliko metara. Međutim, Austrijanac i njegov brat uspjeli su se osloboditi, razbili su staklo na autu, izvukli Srbe iz njega i brutalno ih pretukli.

Momci iz Srbije ostali su ležati na zemlji ozlijeđeni, a njihovi suparnici su pobjegli. Istražitelji su uspjeli identificirati i privesti svih osim spomenutog 28-godišnjaka koji je u bijegu – prenosi Oslobođenje.

Neki od njih su se opirali uhićenju. Zanimljivo je da je istraga otkrila i još jedan biznis srpskih mladića. Zaplijenjeno im je oružje, marihuana, kokain i metamfetamin, ali je pronađeno i deset lažnih potvrda o cijepljenju protiv koronavirusa, koje su sakrili u bubanj perilice za rublje – prenio je portal.

Ivica R.