Može li niže? Vučić (da, onaj predsjednik Srbije) odgovorio Zekanoviću.

  0
  Foto: n1

  Zekanović se jučer osvrnuo na naslovnice srpskih tabloida koji su žestoko udarili po Hrvatskoj nakon objave da Srbija više neće dobivati rusku naftu preko hrvatskog naftovoda. Vučić mu je danas odgovorio…

  Podsvijest je čudo. Mogli bi oni bez nafte, ali bez mržnje protiv Srbije i Vučića ne može, komentirao je Aleksandar Vučić. – Pokažite mi jedan dan kad u Hrvatskoj nije objavljen tekst protiv nas. Ne moraju brinuti, imat će Srbija nafte – dodao je.

  – Problem je cvijet. Jesmo mi njima zabranili negdje da dođu? Problem je u cvijetu to se zove orgijanje. Ja sam mislio da je orgijanje nešto drugo. Ali da netko položi cvijet mučenicima, da je to orgijanje. Nek si ti zdrav 100 godina Hrvoje – odgovorio je potom Hrvoju Zekanoviću.

  Naime, Zekanović se jučer osvrnuo na naslovnice srpskih tabloida koji su žestoko udarili po Hrvatskoj nakon objave da Srbija više neće dobivati rusku naftu preko hrvatskog naftovoda. Zekanović kaže da Plenković vodi suverenističku politiku i da je to jako bitno.

  “Bitno je i ono što je napravio prije par mjeseci kad je Vučić htio orgijati po Jasenovcu pa mu je rekao ‘šišaj, rođo’. Ovo što mu je sada napravio – jasno mu je rekao da ruska nafta preko Jadranskog naftovoda neće ići i točka”, istaknuo je Zeknović. “Vulin ima sličnu i još goru retoriku i Brnabić ima sličnu i još goru retoriku. Meni je jako drago što se Plenković postavio na suverenistički način. Ne može Srbija sjediti na dvije stolice”, dodao je Zekanović, prenosi 24sata.