“MOŽEMO” OSTVARIO KOLOSALNI USPJEH U ZAGREBU: USPJELI SU OBOJATI KLUPU U DUGINE BOJE

  0
  Foto: Screenshot

  Nepoznati muškarac obojio je danas prednji dio klupe koja je povodom Međunarodnog dana borbe protiv homofobije, transfobije i bifobije, a na prijedlog Povjerenstva za ravnopravnost spolova Grada Zagreba, danas postavljena na Zrinjevcu.

  Zastupnica Nove Ljevice Rada Borić na Facebooku je objavila fotografiju klupe obojane u dugine boje. -“Međunarodni dan borbe protiv homofobije, transfobije i bifobije. Na prijedlog Povjerenstva za ravnopravnost spolova Grada Zagreba danas je na Zrinjevcu postavljena ‘dugina klupa’”, napisala je u opisu fotografije.

  Nedugo potom, nepoznati je muškarac klupu ofarbao crnom bojom, javlja N1. No, ubrzo su se došli radnici Zrinjevca koji su sanirali štetu. Naime, klupa je ponovno ukrašena duginim bojama te je vraćena na svoje mjesto. Na teren je izašla i policija.

  Posebnu pažnju ovom kolosalnom uspjehu ljevičarske koalicije u Zagrebu posvetio je i Bojan Glavašević koji je posvetio jedan Twitt ovom povijesnom uspjehu.

  Upravo danas je objavljeno i da će se treći zagrebački Pride Ride održati 25. lipnja 2022. godine. Povorka ponosa na biciklima i ove će godine zauzeti zagrebačke ulice kako bi upozorili na diskriminaciju i nasilje koje LGBTI osobe trpe te poručili da od borbe za svoja prava neće odustati sve dok ne ostvare potpunu ravnopravnost, poručuje inicijativa Ponosni Zagreb povodom Međunarodnog dana borbe protiv homofobije, bifobije i transfobije (IDAHOBIT), prenosi Jutarnji.

  najbolja i najprimjerenija poruka ovom blamažnom cirkusu u Zagrebu bila bi izreka poznatog sportskog pregaoca Zdravka Mamića “Prestanite zajebavati ovaj napačeni narod”,

  Anita M