Mrtav pijan, nokautiran: “Za stražnjicu je uhvatio domarevu ženu”

0
Foto_ Privatni izvori

RAVNATELJ Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) Antun Vujić nokautiran je na ovogodišnjem međunarodnom sajmu poduzetništva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo, koji se održao u Virovitici od 2. do 4. rujna. Incident se dogodio u noći s petka na subotu 3. rujna. 

Pozivajući se na dva neovisna izvora, Telegram je prvi objavio kako je Vujić u alkoholiziranom stanju uhvatio za stražnjicu jednu od posjetiteljica, inače suprugu člana organizacijskog tima sajma, na što ga je ovaj udario šakom i srušio na pod. Incident se dogodio prošlog petka, 2. rujna, u večernjim satima.

Sinoć je Telegram objavio novu informaciju da je Vujiću nakon incidenta u krvi izmjereno 1.52 promila alkohola.

Objavljena je i fotografija nokautiranog Vujića pored čije je glave manja lokva krvi.

Agencija tvrdila da je neozlijeđen i da “nije nedolično ophodio prema ikome”

Vujić je ranije danas potvrdio incident, ali je rekao da ne zna tko ga je i zašto udario. Dodaje da se incident dogodio izvan radnog vremena. Potom su se oglasili iz Agencije kojoj je HDZ-ov Vujić na čelu s tvrdnjom da je nokautiran – iz čista mira, te da nije ozlijeđen. Naveli su da im je šef “napadnut od strane nepoznatog počinitelja te je zatražio liječničku pomoć, no nije ozlijeđen”, što demantira slika HDZ-ovog ravnatelja Agencije nakon napada.

Agencija je tvrdila i sljedeće: “Ističemo da ravnatelj Vujić ni na koji način nije izazvao incident, a osobito se nije neprimjereno i nedolično ophodio prema ikome od prisutnih.”

To, pak, demantiraju svjedoci događaja na sajmu u Virovitici.

Svjedok: Uhvatio je za stražnjicu domarevu suprugu, ovaj ga je odmah zviznuo

Virovitica.net je, pozivajući se na izjave više izvora, pisao da je Vujić u alkoholiziranom stanju uhvatio za stražnjicu suprugu domara sajamskih prostora, na što ga je ovaj udario šakom i srušio na pod. Očevici kažu da je riječ o klasičnom nokautu zbog kojeg Vujić deset minuta nije mogao doći k sebi. Od udarca je počeo krvariti pa je zatražio liječničku pomoć. Prijatelj ga je autom odvezao na hitnu, potom u Slatinu gdje živi. Liječnicima je rekao kako je ozljeda nastala od pada. Nisu mu povjerovali i o tome su obavijestili policiju.

Anita M