13 C
Split

Muškarac (50) u Kninu godinu dana zlostavljao ženu i djecu

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta
Zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela prijetnje, kaznenog djela nasilja u obitelji i tri kaznena djela povrede djetetovih prava u Općinsko državno odvjetnišvo priveden je 50-godišnjak kojemu je nakon ispitivanja određen jednomjesečni istražni zatvor, priopćeno je iz DORH-a.
 

Postoji osnovana sumnja da je 50-godišnjak u travnju 2020. godine, u stanu u jednom naselju na području druge županije, svojoj kćeri koja nije pristala živjeti s njim u tom stanu zaprijetio smrću, čime je kod nje izazvao strah za njezin život. Osnovano se sumnja da je od ljeta 2019. do listopada 2020. godine u Kninu, u nazočnosti svoje troje malodobne djece, verbalno i fizički nasrtao na suprugu, kao i da je verbalno i fizički nasrtao na svoje troje djece, čime je kod supruge izazvao osjećaj nesigurnosti i poniženosti, a kod djece strah za život majke i strah od takvog ponašanja, stoji u priopćenju.

Nakon što je 50-godišnjak ispitan, sucu istrage Županijskog suda u Šibeniku predloženo je određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke. Sudac istrage prihvatio je prijedlog i odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

Trener Tramezzani nakon remija u Koprivnici: “Tužni smo i razočarani jer nismo uspjeli utakmicu završiti sa 11 igrača”

Hajduk je iz Koprivnice otišao s jednim bodom. “Tužni smo i razočarani jer nismo uspjeli utakmicu završiti sa 11 igrača....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img