My name is Radman, Grlić Radman: HRT Grlića Radmana potpisao kao James Bonda, gledatelji odmah krenuli s šalama

0

HRT je u Dnevniku u utorak emitirao prilog o ministru vanjskih poslova Gordanu Grliću Radmanu i njegovom dvodnevnom posjetu Bosni i Hercegovini. U sredini priloga ispod Radmana koji je davao izjavu, pojavilo se ime Daniela Craiga, odnosno Jamesa Bonda.

Radman kao James Bond potrajao je tek nekoliko sekundi, a onda je potpis s ekrana HRT-a uklonjen. Izjava Gordana Grlića Radmana je dalje emitirana bez potpisa.Gledatelji su to odmah primijetili i reagirali dijeljenjem fotografije nespretnog gafa na društvenim mrežama.

Neki od njih našalili su se da je HRT otkrio tajnu te da ćemo ministra uskoro gledati u ulozi najpoznatijeg tajnog agenta.S Prisavlja su tijekom večeri izdali priopćenje u kojem se ispričavaju zbog ove nenamjerne tehničke pogreške.

Pritom su u svom dopisu ministru naveli krivo ime – nazvali su ga Goranom.”Hrvatska radiotelevizija (HRT) se ispričava gledateljima zbog tehničke pogreške u večerašnjem prilogu u središnjem HTV-ovu Dnevniku2 pod izjavu ministra Gorana Grlića Radmana.

Riječ je o tehničkoj pogrešci koja nije bila vidljiva u sustavu u kojem se pišu novinarski tekstovi. U tom sustavu bilo je napisano točno ime sugovornika – međutim, zbog tehničke pogreške došlo je do situacije zbog koje se ispričavamo javnosti”, poručili su s HRT-a.

Ivica R

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here