[NAJLJEPŠA OKUĆNICA] Drugu godinu zaredom biramo najljepšu okućnicu općine Dugopolje

U organizaciji Dugopolje.org, Turističke zajednice općine Dugopolje i Općine Dugopolje drugu godinu zaredom bira se najljepša okućnica općine Dugopolje. Prijaviti se mogu svi mještani koji žive na području općine Dugopolje, odnosno u mjestima Dugopolje, Koprivno, Kotlenice i Liska.

U prošlogodišnjem izboru žiri se susreo sa toplim ljudima otvorenog srca čiji su ljubav i talent prema uređenju svoga doma itekako izraženi kroz njihove okućnice. Stoga, žiriju nimalo nije bilo lagano odlučiti se i odabrati one koji su najljepši. Na koncu, odvojenim glasovanjem, donijeli su konačne odluke i odlučili pobjednike natječaja. Prvo mjesto osvojila je Leonida Čipčić, drugo mjesto osvojila je Enica Ban, a treće mjesto osvojila je Anka Kolić. Pobjednici koji su osvojili jedno od prva tri mjesta ne mogu se prijaviti na natječaj sljedeće godine.

Ove godine ponovno tragamo za najljepšim okućnicama općine Dugopolje.

Možete osvojiti bogate nagrade

Pobjednike, čije okućnice budu odabrane kao najljepše, očekuju vrijedne nagrade. Prvo mjesto dobiva poklon-bon za vrtni centar u vrijednosti od 3.000 kuna, drugo mjesto dobiva poklon-bon za vrtni centar u vrijednosti od 2.000 kuna, a treće nagrađeni za svoju okućnicu dobiva poklon-bon za vrtni centar u vrijednosti od 1.000 kuna.

Nakon završetka prikupljanja prijava, tročlani žiri obilazit će okućnice koje budu pravilno prijavljene, te će odabrati najljepše među njima. Prilikom dodjeljivanja ocjena, kriteriji kojima će se članovi žirija voditi su: usklađenost stila uređenja s podnebljem Dalmatinske zagore, korištenje tradicionalnih i autohtonih biljnih vrsta, te opći estetski dojam.

Kako se možete prijaviti

Prijaviti se možete vrlo lako i jednostavno. Vrijeme za prijave počinje od ovog petka (26. travnja 2019.), a traje sve do 23:59 sati na 19. svibnja 2019. godine (nedjelja).

Svoje prijave možete slati na tri različita načina:

  1. na email adresu redakcija@dugopolje.org,
  2. inbox porukom za službeni Dugopolje.org Facebook profil
  3. popunjavanjem obrasca za prijavu koji se nalazi na Dugopolje.org stranicama

Prilikom prijave obvezno je poslati IME I PREZIME OSOBE KOJA SE NATJEČE, ADRESU, KONTAKT BROJ, te KRATKI OPIS UREĐENJA OKUĆNICE. Također, uz navedene podatke potrebno je poslati i NAJMANJE PET FOTOGRAFIJA OKUĆNICE KOJU SE KANDIDIRA.

Kao što smo napomenuli, prijaviti se mogu svi stanovnici koji imaju upisano prebivalište na području općine Dugopolje, odnosno u naseljima Dugopolje, Koprivno, Kotlenice i Liska.

Prijavite svoje lijepo uređene okućnice i pokažite našim sumještanima kreativnost i veliki trud vaših vrijednih ruku. Uz malo sreće, možda i osvojite jednu od nagrada. Isplati se!

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Preuzmi