[NAJLJEPŠA OKUĆNICA] Završene prijave na Natječaj

0

Jučer, 10. lipnja u 23:59 sati, završene su prijave na Natječaj za izbor najljepše okućnice općine Dugopolje.

Natječaj čije je vrijeme trajanja prvotno bilo do 31. svibnja, a zatim je odlukom organizatora Dugopolje.org, Turističke zajednice općine Dugopolje i Općine Dugopolje produžen do 10. lipnja, pokazao se kao vrlo uspješnim.

Sve prijave koje su poslane, bilo putem email adrese redakcija@dugopolje.org ili na službeni Facebook profil Dugopolje.org stranica, valjane su.

Sada slijedi obilazak prijavljenih okućnica od strane žirija Natječaja, nakon koje će se donijeti odluka o prvom, drugom i trećem mjestu u ukupnom poretku. Konačna ocjena donijet će se na temelju prosjeka ukupnih ocjena svakog člana žirija. Ocjene će se dodjeljivati u rasponu od 1-10, s time da je ocjena 1 najslabija ocjena a ocjena 10 najbolja ocjena. Prilikom dodjeljivanja ocjena, kriteriji kojima će se članovi žirija voditi su: usklađenost stila uređenja s podnebljem Dalmatinske zagore, korištenje tradicionalnih i autohtonih biljnih vrsta, te opći estetski dojam.

Sve prijavljene natjecatelje organizatori će kontaktirati u sljedećih nekoliko dana radi određivanja termina za dolazak žirija i obilazak prijavljenih okućnica.

Po završetku Natječaja dodjeljivat će se nagrade za prvo, drugo i treće mjesto u ukupnom poretku. Nagrade se sastoje od poklon-bonova u protuvrijednosti od 3.000,00 kuna za prvo mjesto, 2.000,00 kuna za drugo mjesto i 1.000,00 kuna za treće mjesto.

Rezultati natječaja bit će objavljena najkasnije do 25. lipnja 2018. godine na internetskim stranicama Dugopolje.org.

Organizatori se svim natjecateljima žele zahvaliti na prijavi svojih prekrasnih okućnica. Dobitnike nagrada sigurno neće biti lako odabrati, a možemo samo reći kako će ocjenjivački žiri biti na slatkim mukama.