Nakon savitljivog mobitela donose i laptop na presavijanje

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Samsung nam donosi laptop sa zaslonom na presavijanje.

Savitljivi preklopni zasloni su očigledno najveći aktualni trend ovog južnokorejskog diva. Pogotovo ako se podsjetimo priče s pametnim telefonom.

Ne samo pametni telefoni

Kao što već svi vjerojatno znaju, iduće godine bi se na tržištu trebalo pojaviti još nešto zanimljivo i savitljivo. Naime, to je Samsungov preklopni pametni telefon sa savitljivim zaslonom. Telefon je to kojeg će se u zatvorenom obliku upotrebljavati poput svakog klasičnog telefona, a dok će otklopljen služiti kao – tablet.

Međutim, najnovija informacija koju je potvrdio i Samsungov potpredsjednik marketinga za PC računala, Lee Min-Cheol, potvrđuje šuškanja i špekulacije. On je potvrdio kako je u planovima ove južnokorejske kompanije i ambiciozan projekt na kojem surađuje s partnerima. Laptop sa savitljivim zaslonom.

“Surađujemo s proizvođačima zaslona na razvoju posebnog laptopa sa savitljivim zaslonima. Tim laptopima planirano presavijanje neće biti jedina značajka, nego će se stvoriti nova vrijednost i produbiti korisničko iskustvo”, bio je tajanstven oko detalja Min-Cheol.

U ovom trenu još nije poznato kada bismo nove Samsungove laptope mogli vidjeti na tržištu. Ipak, za očekivati je da će naredne godine na nekom od prestižnih tehnoloških događanja predstaviti i prve prototipe. Možda to učine na svom Unpacked događanju uz lansiranje preklopnog telefona.

Svi sa zanimanjem čekaju kakvu korist će korisnicima donijeti obećani laptop sa savitljivim zaslonom, jer nije da je medijima baš pružena čista predodžba o tome na koji način će to, kako kažu, “pružiti novo iskustvo”. Možda je u pitanju samo kitnjast govor u promotivne svrhe, no svakako zvuči zanimljivo, piše Geek.hr.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Biskup Križić na 76. obljetnicu Bleiburške tragedije izrazio čuđenje što je izjava jednoga saborskog zastupnika da je poslije rata trebalo biti mnogo više ubijenih,...

Biskup Križić na početku homilije rekao je da „naša domovina nije teritorijalno velika, ali usprkos tome ima premnoga mjesta koja su...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img