13 C
Split

LAG Zagora organizira Radionicu pripreme projekata za natječaje Europskog socijalnog fonda (ESF) u Dugopolju

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

LAG Zagora u suradnji s LAG-om Vallis Colapis organizira Radionicu pripreme projekata za natječaje Europskog socijalnog fonda (ESF). Radionica je sufinancirana sredstvima Splitsko-dalmatinske županije iz Mjere 8. Potpora radu Lokalnih akcijskih grupa iz Programa potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju na području SDŽ.

Radionica će se održati 08. i 09.11.2018. u prostorijama Komunalnog poduzeća Podi Dugopolje d.o.o., Matice hrvatske 11, Stadion „Hrvatski vitezovi“ u Dugopolju. Namijenjena je predstavnicima javnog i civilnog sektora s područja Općina Dicmo, Dugopolje, Klis, Lećevica i Muć.

Radionica je besplatna za sve prijavljene predstavnike javnog i civilnog sektora. Obvezne su prijave putem maila: lag.zagora@gmail.com ili na mob: 098 257 025 (voditeljica LAG-a Zagora), najkasnije do srijede, 07.11.2018. do 16:00 h. Radionici molimo pristupiti najviše dva predstavnika pravne osobe (predstavnika javnog sektora ili udruge).

Raspored radionice se nalazi u prilogu.

ESF-radionica-raspored

Izvor: LAG Zagora

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Flauder: Da HDZ na listu stavi rolu WC papira, dobila bi 10 posto glasova

Goran Flauder, novinar iz Osijeka, analizirao je u Newsroomu sučeljavanje kandidata za gradonačelnika Osijeka na N1 televiziji, ali i političku situaciju...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img