Navijači Osijeka bijesni: Obične ljude su do gaća istresali, a onda “akademici” iz Torcide unose bengalke i topovske udare

0
3766
Foto: Društvene mreže/Ilustracija
Osijek je izgubio na domaćem terenu od Hajduka 1:0, a navijači Osijeka žale se na poteze gostujućih navijača i redarsku službu. 

Na službenoj facebook stranici NK Osijeka fanovi su komentirali ponašanje hajdukovih navijača

“Obične ljude su do gaća istresali da ne bi nešto unijeli. Žene neće morati na ginekološki pregled jer nije normalno što su nam radili na ulazu. I onda vidiš, ekipa ulazi s bengalkama, topovskim udarima, pali stolice. Navijaj, vrijeđaj, veseli se, briga me, ali ne bacaj topovske udare. Kaznu za organizaciju treba dobiti NK Osijek i to stvarno ono 100.000 eura. Oštećen je teren i ne znam kako će se to popraviti i može li se taj krug tkati opet.

Račun bi zatim dostavio zaštitarskoj tvrtki koja je trebala pregledati i goste kao i nas. I još nešto, 20-tak interventnih okružuje onu djecu iz Kohorte, a oko ovih divljaka nema ni redara. Još poklonimo gol. Tako sve slavonski, jadno, do bola”, napisao je jedan navijač, dok je drugi dodao:

“Čestitam na kontroli akademika s juga. Ono djece iz Kohorte kada su se spustili do ograde okruži čitava jedinica, a degenerici bacaju topovske udare sa 10 metara, zapale stolice, unese svako po 10 baklji, išaraju autolakovima preko cijelog stakla neku švrlju ( moram priznati da su pazili da pravilno zrcale, a ne da bude naopako) i tamo 0 vatrogasaca, 0 policije, 0 redara. Koga se vi bojite? Šake degenerika koji su napravili 100 000€ štete u 25 minuta.”

“Tražim odgovornost Uprave za izlaganje riziku 700 malodobne djece koje su smjestili 30 metara od divljaka, angažiravši zaštitarsku službu koja je dopustila unošenje topovskih udara na stadion.. glavno da je moj labelo pri ulasku sporan..” – dodao je treći

‘Morala sam torbu istresti na pod’

“Nikad me tako na stadionu nije pretresla. Torbu sam morala istresti na pod. A oni slobodno bengalke i topovske unesu. Kazna i organizaciji našoj i Torcidi”, nadovezala se druga navijačica.

Inače, Torcida je na prozirnoj ogradi ostavila i natpis Torcida Split.