NEMAŠ TI S ISUSOM IŠTA ILI NIŠTA, ODLIKUJETE ŠEŠELJA I OVE ŠTO HOĆE POLA VOJVODINE, GURATE SRBE CRVENOM LUKAŠENKU I U EX KGB, GAĐATE ŠETAČE BOCAMA

0
Foto: Screenshot YouTube

Piše Vanja Zlatović

Nemaš ti sa Isusom ništa. Ti si Putinov wagnerijanski komesar čiji odlikuju Šešelja i Orbana koji si je već zacrtao pola Vojvodine, ti si “ostaj mala kod ovaca” a nikakav štulićevac, njega si potkrao, Trojanac, da se uližeš jugonostalgičarskim zagrebačkim crvenim snašama, a…. samo čekam da osvaneš na Bujici.

Jer je i tvoj pitomac “klat ćemo Hrvate” tamo dobrodošao…a znaš li da su četnici (tvoji četnici), ustašama prodavali zbjegove Srba s Kozare, za Jasenovac? Za novac. Znaš, znaš. Pa to je i tvoj brat u Putinu, Mile Dodik, ne jednom pričao, dok se od “nećemo biti taoci Ratka Mladića” nije pretvorio u malog Z zeku, i najtoplijeg prijatelja ovog hrvatskog predsjednika koji kaže da je izdajnik tko ne voli Dodika, i da je Rusija nepobjediva. Njegovi su, Mile Dodika, tamo bili. A tvoji govore… više manje isto, i istom se idolu klanjaju, kao hrvatski ustašoidni kukuruzari.

 Pa je li bi Isus ikoga odlikovao…a najviše Šešelja, a ti si najgori Srbima, i Z je bio pismeni četnički znak uz prezime za zaklati, što tvoji “ostaj mala kod ovaca” jedino i znaju. A zaklani su bili, po tom modelu, uglavnom Srbi.
Kaže onaj tvoj da se žena smije tući ako je u braku i ako je zaslužila. Eto, tako učiš Srbe, da ih vratiš u prošlost prije nego su naučili ne koristiti istu žlicu… i to u sred epidemije.

Srbi su europski narod, narod sa svojom kulturom, sa svojim Novim valom u 80-ima. A ti ih guraš od toga, da tuku žene i gađaju prolaznike bocama, da prodaju naftnu industriju za kavurmu.