Nesreća na Klisu: Jedna osoba smrtno stradala, 14 ozlijeđenih

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Jutros oko 7.30 sati na županijskoj cesti 6253 (stara kliška cesta) dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo osobno vozilo i dva autobusa.

U sudaru su sudjelovali dva autobusa i jedno osobno vozilo marke Chevrolet. Nažalost vozačica osobnog automobila (1963. godište) preminula je od poslijedica sudara. U jednom autobusu Prometa Makarske putnici su bila djeca koja su išla u školu, dok su u drugom bili vojnici na redovnom prijevozu Split-Sinj.

Kako javlja KBC Split ozlijeđeno je 14 putnika iz autobusa, od kojih 6 vojnika, a svi ozlijeđeni su van životne opasnosti. Jedna osoba je zadobila prijelom podlaktice, dok su drugi pretrpjeli trzajne ozljede i nekima je stavljen šancov ovratnik.

Povodom ove nesreće u kojoj su sudjelovali i vojnici MORH je izdao sljedeće priopćenje:

U prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak, 14. listopada 2019. godine oko 7.40 sati na staroj kliškoj cesti kod Splita u kojoj su sudjelovala dva autobusa i jedno civilno vozilo, ozlijeđeno je šest pripadnika Hrvatske vojske.

Naime, pripadnici Hrvatski vojske nalazili su se u autobusu redovnog vojnog linijskog prijevoza na relaciji Sinj-Split i zatražili su liječničku pomoć koja im je pružena u KBC-u Split.

Prema dostupnim informacijama, jedna osoba je smrtno stradala, a osam ih je ozlijeđeno.

O nesreći je obaviješteno Općinsko državno odvjetništvo. U tijeku je očevid.

Cesta je zatvorena sav promet.
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Bleiburg: HSP obilježio 75. obljetnicu tragedije

I ove godine unatoč svim otegotnim okolnostima HSP je polaganjem vijenaca, paljenjem svijeća i molitvom kod spomenika na Bleiburškom...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img