13 C
Split

Nizozemski političar: ‘Bojkotirati SP u Kataru zbog 6500 poginulih migranata’

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Nizozemski političar Gert-Jan Segers smatra da bi se Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru 2022. godine trebalo bojkotirati. Naravno, razlog takvoj histeriji je, kako pišu neki britanski mediji, stradavanje migranata tijekom gradnje stadiona u Kataru.

Podsjetimo, nizozemski političar Gert-Jan Segers gostovao je u jednoj emisiji te je govorio o smrti radnika koji su stradali tijekom izgradnje stadiona u Kataru. Kako je objavio The Guardian više od 6500 migranata smrtno je stradalo radeći na izgradnji stadiona i Segers smatra da zbog toga treba bojkotirati Svjetsko prvenstvo, a što se, dakako, neće dogoditi.

“Duboko iz srca govorim i nemam dvojbe. Bojkotirao bih Svjetsko prvenstvo. Građeno je krvlju. Uskoro ćemo ‘plesati’ na grobovima 6500 ljudi koji su u potrazi za boljim životom stradali na gradilištima”, rekao je Segers.

Kako smo već spomenuli malo će tko ozbiljno shvatiti što govori spomenuti nizozemski političar, prije svega prekasno je, o tome je trebalo misliti i govoriti ranije, a drugo san svakog nogometaša je igranje na Svjetskom prvenstvu te bojkot sasvim sigurno ne bi bio podržan ni od onih najvažnijih igrača, a ako koronavirus to dopusti i navijača.Nizozemska reprezentacija će put prema Kataru tražiti preko grupe u kojoj su još Turska, Norveška, Crna Gora, Latvija i Gibraltar.

 

dp/foto :screenshot 

- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

Goldstein i Klasić gostovali na N1, nadrobili svašta, NEISTINA NAJVIŠE: “Ne mogu se izjednačavati žrtve Bleiburga i Jasenovca ”Klasić: ” Dara iz Jasenovca nije...

Povjesničari i sveučilišni profesori Hrvoje Klasić i Ivo Goldstein gostovali su kod Mašenke Vukadinović u emisiji Izvan okvira N1TV...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img