Dugopolje, 2.HNL, NK Dugopolje, 2020./2021. Dominik Baliæ i Dario Krišto, iskusni zadnji red Dugopolja Snimio: Miro Podrug

Predsjednik Mario Smodlaka još nije zaključio transfer listu!

DUGOPOLJE – Od ponedjeljka nogometni drugoligaš Dugopolje pripreme obavlja na igralištima SC Hrvatski vitezovi, a do tada su vježbali na pomoćnim terenima na Poljudu, zbog uređenja svojih igrališta u Dugopolju.
Prošle subote, odigrali su treću ovogodišnju prijateljsku utakmicu, na glavnom pomoćnom terenu na Poljudu Hajduk II je bio uspješniji, pobijedili su 3:2. Lijepo vrijeme i dobar teren su bili dodatni uvjeti za vrlo dobru utakmicu nogometnih drugoligaša. Dugopolje je bilo bolje do 55. minute kada su kontrolirali igru i vodili sa 2:0, plus dvije pogođene vratnice i neiskorišten penal. Izlaskom iskusne obrane Dugopolja, predvođene Igorom Čerinom, Dariom Krištom i Dominikom Balićem otvorio se mladim hajdukovcima lakši put do tri pogotka! U prvoj provjeri izgubili su od Rudeša u Makarskoj (1:2), a u drugoj pobijedili Solina u Vranjicu (3:2).
Što se tiče transfera u Dugopolju, službeno su trojica došla, a trojica su i otišla. Došli su Arijan Brković i Michele Šego, na posudbe iz Slavena Belupa i Hajduka, i Boris Rapaić, a otišli su Mateo Čorić (Solin) i Filip Mekić (Osijek), te Bjelokošćanin Dago, prošlu jesen igrač Osijeka na posudbi u Dugopolju, potpisao je ugovor za Sheriffa iz Moldavije.

– Na ovoj utakmici dobio sam dobre informacije. Bilo je faza igre gdje smo bili bolji a priliku su dobili svi raspoloživi igrači. Nedostajao je mladi Arijan Brković zbog zubobolje, a od danas je i on u trenažnom procesu. Na pripremnim utakmicama uz tehniku i taktiku, vidjela se velika želja i zdrava konkurencija, i želja u borbu za vrh – rekao je trener Jure Srzić, a na upit, jeli to to, odgovorio je prošlosezonski trener kadeta Hajduka na uspješnom „kaljenju“ u Dugopolju:
– Postoje razgovori sa strukom Hajduka, tko bi se mogao pridružiti Marku Bushaju i Marinu Vujčiću na posudbi u Dugopolju. A ima ponuda i sa strane. Za pregovore je zadužen predsjednik kluba Mario Smodlaka, naravno uz dogovor.
Drugoplasirani drugoligaš generalku uoči nastavka prvenstva, odnosno gostovanja u Vinkovcima, igra u subotu, 6. veljače, u Dugopolju protiv trećeligaša GOŠK-a iz Dubrovnika, koji vrlo dobro brodi u završnici Kupa HNS-a.

IZVOR:Solin- live