Nove optužbe protiv Đokovića: Lagao je u putnoj izjavi!?

0
Foto: Ilustracija

Novak Đoković suočava se s novim optužbama zbog navoda da je u putnoj ispravi dao lažnu izjavu o tome gdje se nedavno nalazio.

Australske granične snage trebaju ispitati je li Đoković neiskreno odgovorio da nije i da neće otputovati u drugu zemlju 14 dana prije puta u Australiju.

Australska putna deklaracija je dokument koji svaki putnik mora ispuniti pri ulasku u Australiju, a Đoković je u tom dokumentu naveo kako nije putovao 14 dana prije ulaska u Australiju.

Đoković je u Australiju odletio iz Španjolske 4. siječnja, no objave na društvenim mrežama pokazuju da je u Srbiji bio 25. prosinca, piše Eurosport.

Zbog ovih navoda i dalje ostaje nejasno hoće li prvi tenisač svijeta nastupiti na Australian Openu koji počinje 17. siječnja.

Podsjetimo, Savezni Federalni okružni sud u Australiji presudio je u korist Novaka Đokovića i odbio je zahtjev za poništavanje vize. No, australski ministar za imigraciju Alex Hawke razmatra hoće li najboljem svjetskom tenisaču Novaku Đokoviću ponovo ukinuti vizu.

Anita M.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here