Novi detalji tragedije u Splitu: 42-godišnjak kolegu ubo u vrat. Mislio da je ga ubio, uspaničio se i popeo na krov zgrade….

0
Foto: MUP

Doznajemo nove detalje tragičnog događaja na splitskoj Kopilici u kojem je jedna osoba preminula, a druga ranjena i prevezena u bolnicu.

Strava u Splitu: jedan muškarac mrtav kraj Carinarnice u Kopilici, drugi s ranom na vratu prevezen u bolnicu. Policija osigurava mjesto događaja, pronađen krvavi nož

Najvjerojatnije je u uredu špediterske tvrtke u kojem su dva muškarca zajedno radila došlo do međusobnog sukoba, još se ne zna uzrok i očekuje se da će ovaj koji je ozlijeđen policiji reći nešto više o razlozima. U jednom je trenutku 42-godišnji muškarac svog kolegu L.R. (50) ubo u vrat.

Još se utvrđuje da li je u napadu upotrijebio kemijsku olovku ili možda neki drugi oštri predmet poput otvarača za pisma. Policija nije potvrdila da je na mjestu napada pronašla nož, kakva je bila prva neslužbena informacija

Kolegica je čula nekakvu gungulu u uredu i kada je došla vidjela je ozlijeđenog kako se drži za vrat i krvari Pitala ga je gdje mu je kolega, a on je rekao da je izjurio negdje.

Pozvana je policija, a najvjerojatnije je napadač, vidjevši kolegu kako u krvi leži bespomoćno na podu, pomislio da ga je možda i ubio te se uspaničio i pobjegao pred policijom na krov zgrade odakle se bacio u smrt. Policijska je patrola, kad su dolazili, vidjela pad sa zgrade.

Ozlijeđenom je muškarcu u splitskoj bolnici pružena liječnička pomoć, a doznajemo da nije u opasnosti po život te je zadržan na Klinici za bolesti uha, nosa i grla. Niti jedan niti drugi do sad nisu bili poznati policiji po nikakvim problemima, a nije poznato koje su to međusobne razmirice imali i koje su dovele do ovakve tragedije – donosi Slobodna Dalmacija