NOVI VIDEO: Evo kako je počeo sukob na Općinskom sudu u Splitu

1

Na Općinskom sudu u Splitu u utorak je došlo do fizičkog sukoba između muškarca i pravosudnih policajaca.


Na ulazu u Općinski sud u Splitu na Dračevcu u petak se dogodio incident. Pravosudni policajci fizički su se sukobili s mladićem zbog zaštitne maske.

Iz policije su priopćili da je zbog tog događaja priveden 28-godišnjak, i to zbog sumnje da je koristio prisilu prema službenoj osobi.

”Sumnjiči da se jučer na ulazu u Općinski sud u Splitu, nakon što je upozoren na obvezu nošenja maske za lice, sukobio s pravosudnim policajcima. Zbog sumnje u počinjenje gore navedenog kaznenog djela protiv 28-godišnjaka biti će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu”, priopćili su iz policije. Izdan mu je prekršajni nalog zbog nenošenja maske.

Oko  događaja se  na svome Facebook profilu oglasio i brat  glavnog vinovnika ovog nemilog događaja čiju objavu prenosimo u cijelosti a uz objavu je  pušten i video


Ovo je za sve ove koji su mi brata blatili uključujući lažne medije i portale.

1.Ušao je uredno u zgradu suda sa jebenom maskom na licu

2.Zadržao se 25 min. i preuzeo dokument po koji je došao

3.Pri izlazu je skinio masku, također dosta djelatnika nije nosilo istu, te su mu ovo tzv. Pravosudni policajci nešto kao na pazaru dobacivali i jedan ga je zgrabio s leđa.

4.Ante je automatski reagirao i odgurnuo ga je ne znajući o čemu se radi.

5.Nije koristio šake niti je ikoga udario poznavajući posljedice istog

6.Na podu su ga vezali, tukli kostolomcem i sasuli litru pepper spreja u lice iako nije pružao otpor.

7.Nakon ogromne količine suzavca(lako još za batine) osjećao je agoniju, oslijepio je na 2 sata i njegova verbalna reakcija je bila na to.

8.U raznim društvenim okvirima svi poznaju Antu, tko je i kakav je.

Također poznavajući njegovu snagu i vještine pružio je minimalan otpor.
ZAŠTO SE LAŽE DA MU NIJE DOPUŠTEN ULAZ U ZGRADU KADA JE Izlazio, NADOBUDNI MAJMUN GA SA LEĐA HVATA I UVLAČI UNUTRA!!!IMA LI OVLASTI ZA TO?
9.TO JE U REDU??Ante je nasilnik, tukao se s policijom jer je izigravao mangupa i sam to izazvao, zaslužio je? PROCJENITE SAMI!

dp/foto: screenshot

1 COMMENT

  1. Vidi se da ide prema izlazu , a policajac ga s leđa povlači . Svatko bi refleksno reagirao. Pogledajte na vrata . Lijepo se vidi da izlaz , a ne kako su prvo novinari prenijeli da je ulazio bez maske. Čak je i čelnik sindikata policije rekao da mladić ulazi. Zašto lažu ? Isto tako policajac ne nosi pravilno masku .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here