13 C
Split

Odvjetnik Splićanina koji je jutros blokirao Agram banku: “Ovo je otvorilo rat bez odustajanja!”

Must Read

Kako su jutros javljali svi dalmatinski mediji ogorčeni Splićanin je kombijem blokirao ulaz  Agram banke, zbog po njegovu mišljenju  nepravde koja je učinjena njemu i njegovoj obitelji.  Nakon  intervencije  interventne policije priveden je i saslušan. 

Nakon saslušanja  Josip Bekavac je pušten na slobodu a mi smo ga zatekli u  poznatoj splitskoj fotokopirnici  gdje su došli  umnožiti sve “papire” koji su im potrebni  za nastavak pravne  bitke protiv Agram banke.

Odvjetnik  gospodina Bekavca  Željko Ostoja u kratkom razgovoru nam je kazao da je  ova situacija  “otvorila rat bez odustajanja s Agram bankom”, za koju drži da nije postupala u skladu s  pozitivnim zakonskim normama, i da je njegov klijent spletom namjernih okolnosti  oštećen za velike novčane iznose.

dp(Video) LOPOVI, DOSTA JE! Policija uhitila Splićanina koji je blokirao ulaz u Agram banku

- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

Goldstein i Klasić gostovali na N1, nadrobili svašta, NEISTINA NAJVIŠE: “Ne mogu se izjednačavati žrtve Bleiburga i Jasenovca ”Klasić: ” Dara iz Jasenovca nije...

Povjesničari i sveučilišni profesori Hrvoje Klasić i Ivo Goldstein gostovali su kod Mašenke Vukadinović u emisiji Izvan okvira N1TV...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img