24,10,21
HomeVijestiSDŽ(Video) LOPOVI, DOSTA JE! Policija uhitila Splićanina koji je blokirao ulaz u...

(Video) LOPOVI, DOSTA JE! Policija uhitila Splićanina koji je blokirao ulaz u Agram banku

Crveni kombi blokirao je danas ulaz u zgradu Agram banke u Splitu. Kako doznajemo, blokadu zgradu je napravio Josip Bekavac koji je ogorčen postupanjem institucija i nerješavanjem njegovih  imovinsko-pravnih problema vezanih uz poslovni prostor u Vili Velebita, na križanju Velebitske i Poljičke, objavio je Dalmatinski portal

Kako nam je najavio, čekat će pred zgradom dolazak nekog iz Državnog odvjetništva. Pred zgradu je došla i interventna policija.

Na kombi je ispisao poruku: ‘Lopovi. Dosta je.

”Neću otići dok ne dođe netko iz Državnog odvjetništva. Blokirali su mi život sedam godina. Prodali su poslovni prostor za 400 tisuća eura, a milijun kuna su meni odbili od računa, još 500 tisuća kuna imaju ovrhu na moju kuću i kuću mojih roditelja. Sve su uzeli. Ne dam. Ovo je za DORH! Policija ne može napraviti ništa. 280 tisuća eura je nestalo. Ja nemam lovu za odvjetnike koju oni imaju. Prodali su prostor ispod života u koroni, a mene ne žele primiti zbog korone. Sustav, korupcija i odvjetništvo. Imam sve crno na bijelo. Moje pare smrde, a njihove ne. Sve ću dati na uvid kada se završi ovo. Da cila Hrvatska vidi što se radi. Želim da napokon počnu funkcionirati. Nisam ja jedini. Ima nas još. Borim se za sebe, ali i za druge. Neka se netko pametan siti pa pošalje nekog pametnog tko može razgovarati. Ovo sve traje sedam godina. Jedu male ljude. Ja sam mali čovik. Mene hoće pojist. Razmišlja sam da se ubijem, ali želim živit. Vidite na šta su me natirali. Nitko ne vidi, nitko ne čuje, nitko ne čita papire’, kazao nam je Bekavac.

Foto; Dugopolje.org


Kako doznajemo u splitskoj policiji, Bekavca su uhitili i vode ga na krim istraživanje u postaju, najvjerojatnije radi narušavanja javnog reda i mira. Ključeve kombija je bacio pa vozilo i dalje stoji pred zgradom u koju se ipak može ulaziti. Policija će kontaktirati prometno redarstvo kako bi se pobrinuli za kombi, a ključeve vozila traže u obližnjem parku.

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Premium sadržaj

Nedavni komentari