Oglasili su se iz kluba u kojem je Matej bio prije nestanka, evo što tvrde

0
Foto: Press/Ilustracija

Nastavlja se potraga za Splićaninom Matejem Perišem (27) koji je nestao 31. prosinca. Ispred noćnog kluba Gotik u Beton hali, pored kojeg je Periš posljednji put viđen, nalaze se građani i radnici koji su se uključili kako bi pomogli u traženju nestalog mladića.

U klubu navode da će na sve spekulacije o ovom slučaju odgovoriti njihov odvjetnik, kao i da se nadaju pozitivnom ishodu, odnosno da će Matej Periš biti pronađen, prenose srbijanski mediji.

Prema neslužbenim podacima srbijanskih medija, njega su “uhvatili” na nekim kamerama kako pokušava uhvatiti taksi u nekoj od ulica u strogom centru grada, no nitko sa sigurnošću ne može još uvijek potvrditi da je to on.

Neki navode da je mladić bio pijan i izašao van, drugi su mislili da je otišao s nekom djevojkom. Nije poznato zašto je napustio klub bez jakne te zašto mu je mobitel isključen, odnosno nedostupan.

“U početku nismo pridavali značaj tome što ga nema, jer smo mislili da je otišao s nekom djevojkom. Vrijeme je prolazilo, tražili smo ga po toaletima i oko kluba. Otišli smo u apartman gde smo se smjestili, a ujutro ravno u policiju. Cijelo vrijeme mu je ugašen telefon”, rekao je prijatelj nestalog mladića.

“Nemoguće je da čovjek od skoro dva metra samo nestane. Nismo se prepirali ni s kim, ali su zaštitari nekoliko puta dolazili i opominjali ga, a i nas, da ga smirimo. Bio je baš pijan”, dodaje.


Ivica R.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here