Nakon Nove godine nastavlja se s isplatom božićnica za stanovnike Općine Dugopolje.

Općina Dugopolje u prosincu 2017. godine započela je s isplatom božićnica za korisnike Centra za socijalnu skrb i tjelesne invalide. Isplata se vrši u obliku bonova, a većina ih je već uručena.

Kako smo doznali u Općini, ostalo je još dvadesetak nepreuzetih božićnica, te se pozivaju svi koji ostvaruju to pravo da ga i iskoriste. Za svoje bonove-božićnice javiti se mogu korisnici Centra za socijalnu skrb bilo koje osnove, te osobe koje su članovi Društva tjelesnih invalida.

Preuzimanje božićnica je vrlo jednostavno, treba samo ponijeti osobnu iskaznicu, a Općina će na temelju svoje evidencije uručiti bon. Svakoj osobi koja se nalazi na popisu, a nije preuzela božićnicu, bit će predan bon u iznosu od 300 kuna bez obzira na kategoriju na temelju koje se nalazi na popisu.

Iako bonovi vrijede do 31. ožujka 2018. godine, te se do tada mogu preuzeti i iskoristiti, iz Općine pozivaju da dođete čim prije i preuzmete svoje božićnice. Božićnice možete preuzeti svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 sati.