OPG-u Armanda Marijan iz Koprivna dodijeljeno 200.000 EUR bespovratnih EU sredstava za projekt ruralne kuće za odmor

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Marijan Armanda iz Koprivna, nositelj OPG-u Armanda Marijan, aktivni član Lokalne akcijske grupe Zagora, danas je u Zagrebu svečano potpisao Ugovor o dodjeli bespovratnih 200.000 EUR za realizaciju projekta izgradnje i opremanja ruralne kuće za odmor u naselju Koprivno u općini Dugopolje iz podmjere 6.4.1. „Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“.

Marijan Armanda, nositelj OPG-a Armanda Marijan iz Koprivna (općine Dugopolje), danas je u Zagrebu s Agencijom za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju sklopio Ugovor o dodjeli bespovratnih 200.000 EUR za realizaciju projekta izgradnje i opremanja ruralne kuće za odmor. Naime, OPG Marijan Armanda uspješno je prijavio u rujnu prošle godine, svoj projektni prijedlog APPRRR-u, na natječaj za podmjeru 6.4. „Ulaganja u stvaranje i razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti“, TO 6.4.1. „Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“ Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020.

Za projekt izgradnje i opremanja ruralne kuće u svrhu proširenja djelovanja svog OPG-a na nepoljoprivredne djelatnosti – ruralni turizam, ostvario je maksimalnu potporu od 200.000 EUR. OPG Armanda Marijan, kao primjer dobre prakse, poticaj je i drugim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima koji planiraju razvijati nepoljoprivredne djelatnosti, da se pripreme i prijave svoje projekte na skore natječaje za tipove operacija 6.2.1 i 6.4.1 koji su u najavi za ovu jesen.

Iskrene čestitke!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

HDZ uvraća Milanovću: “Iskompleksirani Klaun, koji se 80-ih učlanio u Partiju u Titovoj gardi u Beogradu, prevarantski se dodvorava krajnjoj desnici!”

HDZ je večeras kasno na Facebooku uzvratio Zoranu Milanovuću na današnju seriju uvreda koje su s Pantovčaka adresirane...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img