Foto: press/ilustracija

Žena je navodno otišla do kćeri jer joj je sin pokazao da po društvenim mrežama objavljuje obnažene fotografije.


Prema nepravomoćnoj presudi, žena (51) u travnju prošle godine u kući u Zagrebu ošamarila je kćer (34). Stariju ženu policija je uhitila i pritvorila.

Na suđenju je žena ispričala da je došla do kćeri i njezina dečka jer joj se kći mjesecima nije javljala. Posumnjala je da se bavi nemoralnim poslovima jer joj je sin pokazao po društvenim mrežama da objavljuje obnažene fotografije, piše Danica.hr.

Kći ju je tjerala van pa je dečko zvao policiju. S kćeri, kaže, nikad prije nije imala problema. Opovrgava da ju je ošamarila.

Kćer je ispričala da je majka ušla u otključanu kuću i galamila. 

“Majka me je onda iznenada ošamarila rukom po licu. Rekla sam joj da izađe van, više puta, pa smo kasnije zvali i policiju. S majkom sam u lošim odnosima jer ona sumnja da sam prisiljena baviti se prostitucijom i nemoralnim radnjama, što, naravno, nije istina”, rekla je kći.

Ispričala je kako nije htjela pokrenuti sudski postupak protiv majke, već je policiju pozvala da majku udalji. No policija je slučaj prijavila sudu. Sutkinja je ženu nepravomoćno proglasila krivom i odredila joj novčanu kaznu od 220 eura.

Dva dana provela je u pritvoru pa mora platiti samo 140 eura, plus 40 eura troškova postupka, piše Danica.