13 C
Split

Otvoreno: Boji li se Mihanović Franića!?

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

 U  srijedu su u Otvorenom HRT-a   gostovali kandidati za gradonačelnika Splita: Željko Kerum – HGS; Vice Mihanović- HDZ; Ivica Puljak- Centar; Branka Ramljak- nezavisna kandidatkinja; Siniša Vuco-HSS i  Ante Franić – SDP.

Previše gostiju  da bi se  bilo što suvislo reklo i sveprisutna  nervoza da se uhvati koja sekunda i kaže riječ više, te strah  da se ne bi rekla riječ previše.

Zanimljivost je da su se u nekim stvarima složili vječito sukobljeni  Kerum i Puljak. Zaiskrilo je između  Keruma i nezavisne  Ramljak na Kerumovom pitanju  tko joj plaća plakate, na što je odgovorila ‘Imam pristojnu plaću, nešto sam uštedjela. Financiram iz osobnih sredstava, nadam se i donacijama. Sve što sam stekla, stekla sam na legalan način.”

 Najzanimljiviji  je bio dio oko HDZeovog Mihanovića  i njegovog slogana za izbore VICEGRADONAČELNIK  i pitanjem Togonala  kandidira li se on  za dogradonačelnika??

Tu je s pitanjem uletio i Puljak  i pitao ga  je li to ista brošura koju je imao Andro Krstulović Opara. (plava skripta s natpisom KONKRETNO)

Mihanović je odgovorio Puljku  da je iznenađen da je uopće u studiju jer je gospođa Puljak prošle godine rekla da ona i suprug neće biti kandidati.

Ante Franić iz SDP je rekao da bi krenuo s POS-om, s mladim obiteljima jer kako kaže vlast do sada nije imala rješenje za njih.

“Sve ćemo račune objaviti na internetu. Splićane guši dišpet, Split mora reći dosta koalicijama, gradske firme su prenapučene rukovodećim kadrom. U nijednom trenutku u Splitu nećete vidjeti komunalnog radnika koji sjedi. Rukovodstvo koje se uhljebi je problem. Vertikala vlasti HDZ-a uništava Split. Tko HDZ-u sada smanjiti prirez, nitko, pa to ne rade. U Splitu ne možete doći na red na magnet, morate platiti. Tražit ćemo ovlasti županije”,

Franić je optužio HDZ da se ponaša kao sekta i  da je Mihanović rukopoložen iz Zagreba  nakon što mu je Mihanović replicirao da je  tek  šesti izbor. Tu je možda  najviše zaiskrilo i unijeto najviše  žestine i emocija u inače manje više   mirnoj  emisiji. Nekako  se čini da je  HDZeovac u odgovorima bio previše mlak  nepripremljen, možda nenaviknut na ovakve emisije. Odavao je dojam da se boji ući u žešći  sukob za razliku od Franića  koji je bio jako glasan u nastupu.

 “30 godina me javnost prati kao glazbenika. Mogu reći da nije lako glazbenicima u koroni. Sada se ne može nastupati, ali pišem pjesme. Živim dobro od autorskih prava. Kao glazbenik sam dovoljno dobro zaradio, pitam kandidate ako postanu gradonačelnici, hoće li se odreći primanja, tj. hoće li volontirati”, kazao je Vuco.

dp
- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

Goldstein i Klasić gostovali na N1, nadrobili svašta, NEISTINA NAJVIŠE: “Ne mogu se izjednačavati žrtve Bleiburga i Jasenovca ”Klasić: ” Dara iz Jasenovca nije...

Povjesničari i sveučilišni profesori Hrvoje Klasić i Ivo Goldstein gostovali su kod Mašenke Vukadinović u emisiji Izvan okvira N1TV...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img