Ovi alati pomoći će vam riješiti probleme u Gmailu

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Možda ćemo nekad u budućnosti prestati koristiti e-poštu, ali taj sudbonosni dan zasad nije na vidiku. Dok ga ne doživimo, evo alata koji vam mogu pomoći u rješavanju problema vezanih za Googleov Gmail, prenosi tportal.

1) Rename Email (Chrome)

Kako bi bilo kad bismo mogli e-poštom baratati kao što svakodnevno činimo s datotekama i mapama? Recimo, promijeniti naziv e-maila i Subject u nešto prepoznatljivije i pamtljivije ili pretraživati poštanski sandučić po ključnim riječima?

Rename Email je proširenje (ekstenzija) za web preglednik Chrome koja funkcionira i u Gmailu, a koja vam može omogućiti navedeno i još štošta. Besplatna inačica nudi pregršt opcija, još više ih je na raspolaganju u plaćenoj verziji.

2) Gmail Reverse Conversation (Chrome)

Gmail Reverse Conversation je proširenje (ekstenzija) za Chrome pomoću kojeg možete dobiti prikaz u kojem su najnoviji dijelovi prepiske na vrhu, umjesto na dnu. Korisno jer ne morate dugo skrolati nakon što ste s nekim razmijenili nekoliko desetaka mailova. Ako se želite vratiti na stari prikaz, dovoljno je deinstalirati proširenje.

3) Timezone.email (Chrome)

Timezone.email je zgodno proširenje za Chrome koje će vam olakšati snalaženje s različitim vremenskim zonama. Možete ga koristiti u Gmailu i Inbox by Gmailu. Trebat ćete dodati adrese e-pošte svojih kontakata i postaviti njihove vremenske zone. Nakon toga proširenje možete koristiti kako bi zakazivali sastanke i slali digitalnu poštu u prikladno vrijeme. Besplatno izdanje omogućava povezivanje jedne vremenske zone s još tri.

4) Explain and Send Screenshots (Chrome)

S proširenjem za Chrome Explain and Send Screenshots moći ćete snimiti video ili snimku zaslona, napisati tekst i potom sve skupa podijeliti s nekim. Podržava pune ili djelomične snimke zaslona, a možete i obrisati dijelove zaslona koji nisu za tuđe oči. Snimljeno možete pohraniti na Google Drive ili prikačiti uz e-mail.

5) What Email Service Should I Use (Web)

Što ako želite alternativu Gmailu? Servis What email service should I use? postavit će vam nekoliko pitanja, uzeti vašu e-mail adresu i dati vam preporuku.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

HDZ uvraća Milanovću: “Iskompleksirani Klaun, koji se 80-ih učlanio u Partiju u Titovoj gardi u Beogradu, prevarantski se dodvorava krajnjoj desnici!”

HDZ je večeras kasno na Facebooku uzvratio Zoranu Milanovuću na današnju seriju uvreda koje su s Pantovčaka adresirane...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img