13 C
Split

Ovoga petka vrlo korisna radionica za djecu o sveprisutnom problemu snalaženja u svijetu medija

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Narodna knjižnica u Dugopolju najavila je da će se u petak 9. 11. s početkom u 18,15 (poslije petog školskog sata) održati vrlo zanimljiva i korisna radionica za djecu, o aktualnom i sveprisutnom problemu – snalaženju u svijetu medija i informacijsko – komunikacijske tehnologije.

S obzirom na našu svakidašnju navezanost na ovu tehnologiju, te eksplozivan razvoj novih sadržaja koji nam postaje nemoguće pratiti, svaka je pomoć u snalaženju i iznalaženju prave mjere vrlo dobrodošla. Naravno, ponajviše djeci koja su zacijelo najosjetljivija skupina izložena dobrim i lošim pojavama vezanima uz navedeno.

U petak nam takva pomoć dolazi od stručne osobe koja se ovom temom bavi kako na znanstvenoj razini, tako i u svakodnevnom radu s djecom.

Mr. sc. Vedrana Balić održat će radionicu primjerenu trećašima i četvrtašima, a broj sudionika je ograničen pa djecu prijavite putem poziva (021 655 611), poruke u inbox Facebooka profila knjižnice ili e-maila: knjiznica@nkd.dugopolje.hr.

Sigurni smo da će mali sudionici s radionice ponijeti nova i korisna znanja.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Kandidat SDP-a za gradonačelnika Splita Franić bi uklonio spomenik HOS-u za kojeg su glasali SDP-ovci

Odgovarajući na izravno pitanje voditelja RTL-a, kandidat SDP-a za gradonačelnika Splita Ante Franić rekao je da bi uklonio sve što vrijeđa...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img