Foto: Screenshot HRT

Igor Pamić, bivši reprezentativac i danas trener, prokomentirao je najnovija zbivanja vezana za kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luku Modrića i bivšeg reprezentativca Dejana Lovrena.

Protiv njih je, da podsjetimo, osječko Općinsko državno odvjetništvo pred osječkim Općinskim sudom u četvrtak podignulo optužnice zbog sumnje u davanje lažnog iskaza na prvom suđenju Zdravku Mamiću i ostalima za izvlačenje novca iz NK Dinama.

“U ovom slučaju morat će se on braniti. Luka Modrić je kapetan naše reprezentacije i sigurno sve ovo nije ugodno za njega. No, reći ću vam ovo – mi možemo od heroja jako brzo napraviti kretena, a lako ćemo i od kretena raditi heroje. Nažalost, to je meni u našoj državi postalo normalno. Gledajte, ja se tom čovjeku divim za sve što radi na terenu, a sve ostalo me ne zanima”, kazao je Pamić za Večernji list.

“Znam da će sada biti svakojakih komentara, ali pričekajmo ljudi, nemoj mu sad suditi kad je podignuta optužnica. Znate, za mene je moja prva susjeda rekla da sam grozan, da ne kažem neku težu riječ, a ja znam da nisam. Ne želim o tom gospodinu govoriti na ovaj način, o optužnici.

On će se braniti, mi ne znamo što je napravio,  je li nešto napravio i zašto je napravio ako je napravio. Mi, ili ja, možemo ga i moramo voljeti kao i sve naše reprezentativce zbog svega što su napravili za našu reprezentaciju i za našu zemlju”, dodao je.