Peđa Grbin uskoro će postati otac: Jednostavno vam ne mogu opisati tu sreću…

0
foto: snimka zaslona

 

ZNA I SPOL DJETETA

Peđa Grbin i njegova deset godina mlađa supruga Altana Hodžić Grbin uskoro će postati roditelji, a Grbin je otkrio detalje.

Iako mu u stranci posljednjih dana baš i ne cvjeta cvijeće, predsjedniku SDP-a Peđi Grbinu privatno stvari stoje mnogo bolje, piše Jutarnji list.

Štoviše, 41-godišnji Grbin i njegova supruga Altana Hodžić Grbin uskoro će postati roditelji

Sretnu vijest za dnevnik je potvrdio i sam Grbin, po struci odvjetnik iz Pule, koji otkad se pojavio u politici, izbjegava pitanja o privatnim temama, a lifestyle intervjue ne daje gotovo nikada. Govori samo o politici i aktualnim događanjima. No, sada je ipak prekršio vlastiti kodeks i otkrio detalje dolaska prinove u obitelj Grbin.

“Postat ćemo roditelji, da, nije to tajna, ali nije ni nešto što smo željeli razglasiti svima javno jer je riječ o privatnoj stvari. Supruzi i meni ova je sretna vijest dragocjena i presretni smo”, rekao je Grbin koji je od 2017. u braku s Altanom Ati Hodžić koja je po struci medicinska sestra.

Otkrio je i da je supruga na pola trudnoće te da su nedavno doznali i spol njihova prvog djeteta koje jedva čekaju.

“Supruga treba roditi početkom ljeta, a nedavno smo saznali da nosi dečkića”, istaknuo je taj diplomirani pravnik koji je prije političke karijere ganjao onu odvjetničku.

Iako mu je politika uvijek na umu, presretan je što sa suprugom prolazi sve radosti trudnoće.

“Prije nekoliko dana baš smo bili na ultrazvuku i jednostavno vam ne mogu opisati tu sreću koju sam osjetio kad sam vidio sina na snimci kako maše rukicama. Neopisiva sreća”, rekao je ponosni budući otac. 

 

dp