PIJANI BALAVAC BMW-om UBIO ŽENU DOK SE VOZILA MOPEDOM! Njena obitelj prolazila autom i vidjela strađnu scenu

0
Policija sirena/Ilustracija

Jedan krivi potez dovoljan je da se nepovratno uništi cijela obitelj. Zbog tuđeg bezobrazluka i sebičnosti dječak koji je upravo završio sedmi razred zauvijek je ostao je bez majke, a njegov je otac izgubio svoju životnu suputnicu. Tužna je to sudbina obitelji Zlatar koja je u nedjelju ostala bez svoje voljene Jasmine i to zbog 22-godišnjaka koji ju je pijan usmrtio BMW-om, dok se ona mopedom vozila glavnom ulicom u općini Sveti Đurđ nedaleko od Ludbrega.

Mladić, kojemu je kasnije izmjereno čak 2.05 promila alkohola u krvi, vozio je prebrzo, a potom je u zavoju izgubio kontrolu nad volanom i direktno se sudario s nesretnom ženom koja je išla u posjet bila svekrvi i svekru.

A kobna se nesreća nije dogodila u gluho doba noći, već u 18.40 sati, dok je vani sijalo sunce. Da tragedija bude još i gora, pored mjesta užasa ubrzo je automobilom prošla Jasminina obitelj i ugledala ju kako nemoćno leži na tlu i pokušava se izboriti za život uz pomoć liječnika hitne pomoći, doznaje Jutarnji.

Ozlijeđenu ženu su prevezli u varaždinsku Opću bolnicu, no ozlijede su ipak bile preteške. Nakon dva dana Jasmina je preminula. Mladi vozač je uhićen.

Inače, ni Jasmina ni mladić koji joj je presudio nisu iz đurđevačkog kraja. Jasmina je, doznaje Jutarnji, bila Međimurka, a sa suprugom je gradila obiteljsku kuću u Prelogu. Mladić se doselio se u Hrženicu prije nekoliko godina s majkom i još nekoliko braće i sestara.

Tek je nedavno položio vozački ispit. Nije se previše družio s mještanima, redovita mu je postaja bio lokal Podravske noći, jedini kafić u Hrženici, u kojem o njemu nisu htjeli govoriti…

Anita M.