Foto: Marijana Puljak/ Dugopolje org

Marijana Puljak, saborska zastupnica Centra i supruga splitskog gradonačelnika Ivice Puljka u posljednje je vrijeme bila u medijima zbog dvije zanimljive izjave.

Naime, Puljak je prošli mjesec u jednoj raspravi na Facebooku napisala kako je nedavno prijavila jednu ženu jer kutije nije ubacila u kontejner za papir.

“Ja sam neki dan prijavila gospođu koja je lijepo sve kutije IKEA namještaja bacila na pod pred zeleni otok umjesto da ih je ubacila u papir kontejner. Na kutijama je bilo njeno ime i adresa, komunalci su joj opalili kaznu. Nema drugog načina da naučiš ljude redu”, napisala je Puljak.

Taj potez naišao je na podjeljene reakcije ljudi, dok je dio pozdravio taj potez, dio je zamjerio zastupnici što zbog takvih stvari prijavljuje susjede.

S druge strane, nakon napada splitskog dogradonačelnika Bojana Ivoševića, koji je novinarki Slobodne Dalmacije poručio da će joj se “krvi napiti”, Puljak je zaključila kako Ivoševiću treba pružiti šansu da ispravi ono što je napravio.

“Ništa ne opravdava napad na novinare, ali vrijedno je da se dogradonačelnik ispričao i svjestan je problema koji ima i radit će na njemu. Evo, pružimo mu šansu da to napravi”, kazala je tada Puljak.

Šteta što zastupnica Puljak nije bila tako angažirana u pružanju “druge prilike” kada je u pitanju bila njezina susjeda, – piše Direktno.hr

Anita M.