Wednesday, September 22, 2021
HomeVijestiHrvatskaPolicija: ‘Prepoznajete li ženu sa fotografija? Molimo vas da nam javite!‘

Policija: ‘Prepoznajete li ženu sa fotografija? Molimo vas da nam javite!‘

89-godišnji muškarac iz Pule tvrdi da mu je nepoznata osoba iz torbice s dokumentima ukrala novčanik, bankovne kartice i novac

– Prepoznajete li ženu sa fotografija? Molimo vas da nam javite – apel je istarske policije koja nepunih mjesec dana traga za kradljivicom koja je otuđila dokumente na tržnici u Puli vremešnom umirovljeniku.

Naime, pulska policija zaprimila je 1. kolovoza ove godine prijavu 89-godišnjeg muškarca koji je ustvrdio da mu je nepoznata osoba iz torbice s dokumentima ukrala novčanik, bankovne kartice i novac i nakon toga s karticom pokušala podići novac s bankomata.

Istarski su policajci odmah zasukali rukave te od tada pokušavaju locirati žensku osobu koja je počinila kazneno djelo računalne prijevare. A kako interna potraga za dotičnom damom nije urodila plodom, za pomoć su se obratili građanima. Nije za isključiti da je riječ o stranoj državljanki.

– Ukoliko prepoznate osobu, javite se osobno u Policijsku postaju Pula – Pola, putem telefona 192 ili 052 532 628 ili informacije dostavite putem e-maila pp.pula@mup.hr – kažu iz PU istarske.

Foto: PP Pula
Foto: PP Pula
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments