13 C
Split

Policija tijekom vikenda provodi pojačane mjere u prometu

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Obzirom na očekivani pojačani cestovni promet na prometnicama Policijske uprave splitsko-dalmatinske tijekom produženog vikenda, poduzimati će se pojačane mjere i aktivnosti kako bi se osiguralo nesmetano odvijanje cestovnog prometa sa ciljem povećanja sigurnosti svih sudionika u prometu, kao i sprječavanja broja prometnih nesreća sa najtežim posljedicama.

Posebno će se zahvaćati prekršaji prekoračenja brzine, upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i droga, nekorištenja sigurnosnih pojaseva u vozilima i korištenja mobitela za vrijeme vožnje, ali i drugi prekršaji, koji su u uzročno-posljedičnoj vezi s nastankom teških prometnih nesreća.

PUSD apelira na sve sudionike u prometu na poštivanje propisa, posebno onih o ograničenju brzine i zabrani upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i droga, kako bi odgovornim sudjelovanjem u prometu sačuvali vlastiti, ali i živote ostalih sudionika u prometu.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

“Sarajevo ispod Trebevića bit ćeš opet Ante Pavelića”. Ivica Puljak otkida na pjesme iz poznatog repertoara,…

Kandidat stranke Centar za gradonačelnika Splita Ivica Puljak puno puta dosad oštro je osudio veličanje zločinačke NDH, ustaškog režima i korištenja...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img