Pomozimo Anđeli: Humanitarni koncert za Anđelu Knežević

0

Sutra, na Uskrsni ponedjeljak, u Stobreču bit će održan humanitarni koncert „Za Anđelu“. Koncert je u parku Stobreč i počinje u 18 sati. Nastupit će brojne glazbene zvijezde, a sav prihod ide za pomoć u liječenju 15-godišnje Anđele Knežević.

Anđela je mlada i hrabra djevojka iz Stobreča kojoj je dijagnosticiran osteosarkom bedrene kosti, jednostavnije najčešći rak koji se javlja kada kosti intenzivno rastu odnosno kod osoba između 15. i 25. godine života. Anđela se trenutno liječi u splitskom KBC-u, a jedina nada joj je odlazak na liječenje u inozemstvo.

Prije deset godina, kada je bila u Anđelinoj dobi, od ove zloćudne bolesti uspješno se izliječila i jedna Maja iz Osijeka. Maja je, zahvaljujući donacijama, otišla u inozemstvo na liječenje. Danas, deset godina nakon, Maja radi, ima svoju obitelj te je zdrava i vesela mlada osoba koja je zahvalna dobrim ljudima i daru s neba.

Anđela je najmlađa članica svoje obitelji. U njenoj hrabroj borbi sve od sebe daju njezini roditelji i starija braća. Također, uključili su se i mnogi njihovi prijatelji, poznanici, kolege sa posla i mnogi drugi. Svi oni neumorno skupljaju sredstva kako bi Anđela mogla otići na potrebno liječenje i da ponovno ima ono najvažnije za svakog čovjeka – zdravlje!

Mještani Stobreča također su se uključili i organiziraju veliki humanitarni koncert. Koncert se održava sutra na Uskrsni ponedjeljak s početkom u 18 sati u Stobrečkom parku. Apsolutno sva prikupljena sredstva od pića i hrane (koja su prikupljena za koncert isključivo donacijom) će se uplatiti na račun za pomoć Anđeli. Potvrda vaše donacije su bonovi koje će organizatori dijeliti u zamjenu za hranu ili piće

Na koncertu će nastupiti mnogobrojne pjevačke zvijezde, kao što su:

Jole, Giuliano, Klapa Rišpet, Dalmatino, Mjesni odbor, Alen Nižetić, Viva, Johnny Gitara, Milan Terze i mnogi drugi. Voditelji programa su Edita Lučić-Jelić i Joško Bonaći.

Kako možete pomoći?

Svi dobri ljudi svoju donaciju mogu uplatiti na žiro račun:

Anđela Knežević

HR1723900013216979636

SWIFT za uplate iz inozemstva HPBZHR2X