Pomozimo Anđeli: Humanitarni koncert za Anđelu Knežević

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Sutra, na Uskrsni ponedjeljak, u Stobreču bit će održan humanitarni koncert „Za Anđelu“. Koncert je u parku Stobreč i počinje u 18 sati. Nastupit će brojne glazbene zvijezde, a sav prihod ide za pomoć u liječenju 15-godišnje Anđele Knežević.

Anđela je mlada i hrabra djevojka iz Stobreča kojoj je dijagnosticiran osteosarkom bedrene kosti, jednostavnije najčešći rak koji se javlja kada kosti intenzivno rastu odnosno kod osoba između 15. i 25. godine života. Anđela se trenutno liječi u splitskom KBC-u, a jedina nada joj je odlazak na liječenje u inozemstvo.

Prije deset godina, kada je bila u Anđelinoj dobi, od ove zloćudne bolesti uspješno se izliječila i jedna Maja iz Osijeka. Maja je, zahvaljujući donacijama, otišla u inozemstvo na liječenje. Danas, deset godina nakon, Maja radi, ima svoju obitelj te je zdrava i vesela mlada osoba koja je zahvalna dobrim ljudima i daru s neba.

Anđela je najmlađa članica svoje obitelji. U njenoj hrabroj borbi sve od sebe daju njezini roditelji i starija braća. Također, uključili su se i mnogi njihovi prijatelji, poznanici, kolege sa posla i mnogi drugi. Svi oni neumorno skupljaju sredstva kako bi Anđela mogla otići na potrebno liječenje i da ponovno ima ono najvažnije za svakog čovjeka – zdravlje!

Mještani Stobreča također su se uključili i organiziraju veliki humanitarni koncert. Koncert se održava sutra na Uskrsni ponedjeljak s početkom u 18 sati u Stobrečkom parku. Apsolutno sva prikupljena sredstva od pića i hrane (koja su prikupljena za koncert isključivo donacijom) će se uplatiti na račun za pomoć Anđeli. Potvrda vaše donacije su bonovi koje će organizatori dijeliti u zamjenu za hranu ili piće

Na koncertu će nastupiti mnogobrojne pjevačke zvijezde, kao što su:

Jole, Giuliano, Klapa Rišpet, Dalmatino, Mjesni odbor, Alen Nižetić, Viva, Johnny Gitara, Milan Terze i mnogi drugi. Voditelji programa su Edita Lučić-Jelić i Joško Bonaći.

Kako možete pomoći?

Svi dobri ljudi svoju donaciju mogu uplatiti na žiro račun:

Anđela Knežević

HR1723900013216979636

SWIFT za uplate iz inozemstva HPBZHR2X

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Biskup Križić na 76. obljetnicu Bleiburške tragedije izrazio čuđenje što je izjava jednoga saborskog zastupnika da je poslije rata trebalo biti mnogo više ubijenih,...

Biskup Križić na početku homilije rekao je da „naša domovina nije teritorijalno velika, ali usprkos tome ima premnoga mjesta koja su...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img