POZNATI BBB O PROSVJEDU: “Ne bore se oni protiv testiranja, protiv maski, ne bore se čak niti protiv cijepljenja, oni se bore za vlast”

  0
  Foto: Facebook
  O jučerašnjem prosvjedu protiv covid potvrda u Zagrebu na Facebooku se oglasio poznati Bad Blue Boys i marketinški stručnjak Tomas Bauer i  napisao svoje viđenje jučerašnjeg prosvjeda u Zagrebu.


  Objavu prenosimo u cijelosti:

  “Ne bore se oni protiv testiranja, protiv maski, ne bore se čak niti protiv cijepljenja, oni se bore za vlast u kojoj bi njihov pogled na svijet postao dominantan, a sve što je protivno tome anatema.

  Kako drugačije objasniti da me zadnjih dana svakodnevno salijeću s desetaka lažnih i pravih profila pa bljuju mržnju i vatru. Mene koji sam još pred skoro pola godine zagovarao potpuno otvaranje svega KAO ŠTO VIDITE u screenshotu.

  To jasno govori da je borba čisto ideološka, a ne neka puka želja za osobnom slobodom. Moj grijeh je što ih upozoravam da njihove fantazmagorije nemaju nikakvog uporišta u znanosti, pravu, filozofiji, povijesti, ljudskim pravima (ESLJP iz Strasbourga valjda zna bolje od vas)…

  Jer jebiga, nemaju, kaj da vam radim, odite lupat glavom o zid. Što se tiče otvaranja i slobode da svatko žanje što je posijao, ja sam konkretniji od njih, otvorio bih sve, apsolutno SVE i jedino bih iza bolničkih vrata pustio liječnicima da sami odlučuju sukladno svojoj moći, struci i objektivnim okolnostima. Moja uloga je tu čisto edukatorska, nisam ni Plenković, ni Božinović, ni Capak da o nečem odlučujem, ali oni od činjenica bježe kao vrag od tamjana.

  Oni traže krv svakoga tko ne kaže da je cjepivo bez veze i da su zapravo cijepljeni problem, da postoji ljudsko pravo da u pandemiji zarazne bolesti radiš što te volja, pa popizde kada ih pitaš da ti navedu neki primjer iz povijesti, da država kao poslodavac ima pravno uporište od svojih zaposlenika tražit određene stvari jednako kao što McDonalds svima odjene onu smiješnu uniformu.

  Ne prihvaćaju da ćemo po broju smrti nažalost vrlo skoro prešišati Domovinski rat, da umiru sve mlađi necijepljeni ljudi, nikada očito nisu pričali niti s jednim liječnikom koji ovo prolazi na prvoj crti i ima 3, a ne jedan PTSP, ne shvaćaju da će im ti isti liječnici prije ili kasnije spašavat život, naravno ne nužno od Covida.

  Sve to njima je nečija propaganda i laž. A jebiga miceki, nije, to je stvarnost već skoro dvije godine” – napisao je Bauer i priložio screenshot svog jednog ranijeg statusa na Facebooku