25,10,21
HomeVijestiDalmacijaPredsjednik Skupštine Splitsko-dalmatinske županije objavio da je sudjelovao u prometnoj nesreći; pozvao...

Predsjednik Skupštine Splitsko-dalmatinske županije objavio da je sudjelovao u prometnoj nesreći; pozvao ozlijeđenu ženu da mu se javi

Predsjednik Skupštine Splitsko-dalmatinske županije i član Domovinskog pokreta Mate Šimundić objavio je kako je sudjelovao u prometnoj nesreći u kojoj je, kako je rekao, lakše ozlijeđena jedna žena.

Dužnost mi je obavijestiti javnost kako sam jučer u popodnevnim satima sudjelovao u prometnoj nesreći u kojoj je lakše ozlijeđena mlađa ženska osoba. Naime, zbog kiše i loše vidljivosti kasno sam primijetio pješakinju koja se naglo stvorila iza drugog vozila te sam istu bočnom stranom automobila oborio na pješačkom prijelazu.

Isti tren sam izašao iz vozila i pitao pješakinju, koja se sama odmah ustala, je li dobro i treba li ju negdje odvesti. Odgovorila je kako je dobro i da ne treba ništa. Budući da pješakinja na sebi nije imala nikakvih vidljivih ozljeda, a kazala je na moj ponovljeni upit da je sve u redu i da ne treba ništa, napustio sam mjesto udesa.

Žao mi je što nisam stigao uzeti kontakt unesreće osobe te ju ovom prilikom molim da mi se javi”, napisao je Šimundić.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Premium sadržaj

Nedavni komentari