Preventivno-represivna akcija – nedavanje pokazivača smjera

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Danas, 12. ožujka 2019od 10.00 do 14.00 sati na prometnicama  Policijske uprave splitsko-dalmatinske provoditi će se preventivno-represivna akcija prema vozačima koji čine prekršaj propisan odredbama čl.44. Zakona o sigurnosti prometa na cestama – nedavanje pokazivača smjera.

Praćenjem stanja u prometu zapaženo je da jedan dio prekršaja u prometu je činjenje spomenutoga prekršaja koji ima za posljedicu lakšu ili težu prometnu nesreću.
Samo nedavanje pokazivača smjera od strane pojedinog sudionika, može ugroziti ili u zabludu dovesti druge sudionike koji se kreću iza ili dolaze iz suprotnog ili bočnih smjerova.

Sve sudionike u prometu PUSD podsjeća na obvezu poštivanja odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama, te ih poziva da se pridržavaju prometnih propisa i  da odgovornim ponašanjem doprinosu povećanju razine sigurnosti u cestovnom prometu.

Prilikom sudjelovanja u prometu pazite na sebe i druge!

Prometna nesreća može se dogoditi svakom – stoga budite oprezni prilikom sudjelovanja u prometu, poštujte prometne propise i čuvajte sebe i druge!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

PITALI SMO IH i dali priliku da ODGOVORE!

Danas smo dobili nekoliko upita zašto na našim stranicama nema aktualnog načelnika i ekipe iz HDZ-a....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img