PRIJELOMNA VIJEST: HRVOJE ZEKANOVIĆ POTPISAO ZA HSP! NAKON 11 GODINA HSP POSTAJE PARLAMENTARNA STRANKA!

  0
  2008
  Foto: Ilustracija

  Iz izvora bliskih Hrvoju Zekanoviću potvrđeno nam je da je Hrvoje Zekanović u subotu potpisao pristupnicu i postao član Hrvatske stranke prava – HSP. Isto smo išli provjeravati tragom objave na Facebooku Ivana Loze.

  Evo što je Lozo objavio:

  “HSP POSTAJE PARLAMENTARNA STRANKA ČIME BI SE ZABIO ZADNJI ČAVA U LIJES HSP-a Hrvoje Zekanović se po nalogu svoga gazde Plenkovića učlanio u HSP a i time postao novi potencijalni predsjednik stranke. Prijem u stranku na prijedlog predsjednika Nikice Augustinovića Predsjedništvo HSP-a je na svojoj sjednici u Zagrebu pozdravio (7:1). Sramite se pseudopravaši – poltroni HDZ-a, prodane duše !” – napisao je Lozo

  Foto: Screenshot Facebook Ivan lozo

  Istu informaciju probali smo provjeriti kod nekih utjecajnijih pravaša na određenim pozicijama naišli smo na unisioni komentar “Na tu informaciju nemamo komentara!”, kao da su se dogovorili o načinu komunikacije.

  Ponovno smo kontaktirali naš izvor blizak Zekanoviću koji je bez zadrške doslovce rekao da je ulazak saborskog zastupnika Hrvoja Zekanovića u HSP potvrđen na stranačkim tijelima u subotu i da je HSP zahvaljujući Zekanoviću ponovno parlamentarna stranka.
  Dao nam je i dodatnu informaciju kao s Zekanovićem u HSP ulaze i njegovi vijećnici iz Šibensko kninske Županije.

  Ivica R.

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here