Prilika za posao u Općini

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Općina Dugopolje raspisala je natječaj za zapošljavanje višeg stručnog suradnika odnosno samostalnog upravnog refrenta/ice za pravne poslove. Natječaj je objavljen 28. studenog 2017. godine, a prijaviti se možete 8 dana nakon objave.

Koji uvjeti su potrebni

Uz znanje rada na računalu, zahtjeva se stručno znanje što znači da trebate biti magistar struke ili stručni specijalist pravne struke sa minimalno 1 godinom iskustva. Obavezan je naravno i položeni državni stručni ispit, no ako još i niste stigli položiti morate to obaviti u roku od godine dana od zaposlenja.

Dva su eliminacijska kruga

Svi kandidati koji se prijave morati će polagati pismeni ispit. Samo oni koji budu uspješni dobit će priliku i za usmeni intervju kao dio drugog kruga. Da bi došli u drugi krug, na pismenom testiranju trebate ostvariti najmanje 50% bodova iz svakog pravnog područja.

Onaj sretnik ili sretnica koji uspješno prođe sve eliminacije i dobije priliku za posao u Općini, prva tri mjeseca će raditi probno a ukoliko zadovolji onda dobiva ugovor za stalno.

Prilika je pravnici, javite se.

Više detalja možete pronaći OVDJE.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

HDZ uvraća Milanovću: “Iskompleksirani Klaun, koji se 80-ih učlanio u Partiju u Titovoj gardi u Beogradu, prevarantski se dodvorava krajnjoj desnici!”

HDZ je večeras kasno na Facebooku uzvratio Zoranu Milanovuću na današnju seriju uvreda koje su s Pantovčaka adresirane...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img