[PRVI KORACI] Nogometaši Rome otvaraju turnir s Dugopoljem

0
Foto: Emil Škare

Već 14 godina u nizu NK ”Adriatic” iz Splita odnosno nogometna akademija Franka Bogdana u Splitu i okolici organizira međunarodni dječji turnir pod nazivom ”Prvi koraci”. Radi se o jednom od najkvalitetnijih dječjih nogometnih turnira u ovom dijelu Europe, a na turniru će nastupiti selekcije domaćih i inozemnih nogometnih klubova od 2006. do 2010. godišta. Ove godine turnir će se održati na nogometnim terenima u Splitu, Dugopolju i Klisu.

Onaj najzanimljiviji dio turnira, završnica turnira za 2006. godište održat će se na pomoćnom i glavnom terenu SC ”Hrvatski vitezovi” u Dugopolju, a NK Dugopolje (2006.) otvara turnir u srijedu 28.03. u 16 h s talijanskom Romom, dok u petak 30.03. u 9 h igra s bugarskim predstavnikom PFC Botev iz Plovdiva. Četvrtfinala su na rasporedu u petak 30.03. poslijepodne dok će se polufinala, utakmica za 3. mjesto i finale igrati u subotu 31.03. u jutarnjim terminima na glavnom nogometnom terenu u Dugopolju.

Od ostalih zvučnih klubova koji će igrati u Dugopolju valja spomenuti Red Bull iz Salzburga, slovački Trenčin te domaći NK Osijek. Ovo će zasigurno biti najjači i najbrojniji turnir do sada.

Potporu ovoj sportskoj manifestaciji dala je između ostalih i Hrvatska turistička zajednica, Splitsko-dalmatinska županija, Grad Split, Općina Klis te Turistička zajednica općine Dugopolje.

Kompletan raspored utakmica pogledajte klikom na poveznicu: